Wij geven 50 kaarten voor Motocross of Nations aan onze klanten

Banner Gratis toegang voor Motocross of Nations

 

In het weekend van 28 en 29 september wordt de Motocross of Nations in Assen georganiseerd. Wij zijn dan ook apetrots dat de Motocross of Nations dit jaar onze eigen stad 'Motor City' Assen aandoet. 

 

"Dit unieke moment willen wij graag delen met al onze klanten en daarom kan iedere klant de komende weken kans maken op vrijkaarten"
- Siebrand van Breden - Visser Assen

 

De Motocross of Nations is een motorcrosswedstrijd tussen landenteams. Deze 'Olympische Spelen voor de Motorcross' wordt ieder jaar in een ander land en plaats georganiseerd. Hiermee is het voor het eerst sinds 1991 dat Nederland het strijdtoneel vormt voor dit sportieve evenement, en zelfs de eerste keer sinds 1972 dat de Motocross of Nations weer in Drenthe plaatsvindt.

 

Het mekka van de motorsport

De motorcrosskaravaan zal dit jaar neerstrijken op het mekka van de motorsport: het iconische TT-circuit van Assen. Het hele weekend zullen motorcrossers uit landen als de Verenigde Staten, Duitsland, België en uiteraard ons eigen Nederland onderling gaan uitmaken welk land zich wereldkampioen motorcross 2019 mag gaan noemen. Uiteraard zal niemand minder dan huidig wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings zijn uiterste best doen om Nederland voor de eerste keer het goud in de wacht te laten slepen.

 

Actievoorwaarden

Elke klant van Visser Assen die in de periode van 15 augustus 2019 tot en met 15 september 2019 een online bestelling plaatst van 100,- of meer (ex.btw.) maakt kans op vrijkaarten. We geven zowel kaarten weg voor de zaterdag als voor de zondag. Na het afronden van je bestelling kun je het deelnameformulier invullen waarmee je je deelname aan deze actie bevestigt en waarin je de dag van jouw voorkeur aangeeft. Na 15 september zal de loting plaatsvinden en zul je op de hoogte worden gehouden via e-mail. 

 

Disclaimer
Alleen indien je voldoet aan de actievoorwaarden maak je kans op kaarten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 

 

Complete assortiment bekijken >

Motocross of Nations actie