Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Bouwdrogers Dryfast toebehoren

Bouwdrogers Dryfast toebehoren

Voor het bouwdrogingsproces hebben wij ook diverse accessoires in ons bestand opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hygrostaat, pompkit, en uitblaasplenum.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
 • Geschikt voor inbouw in DF200
 • Geleverd met flexibele slang van ca. 3m en Stekker aansluiti..
 • Pompcapaciteit 4.8 liter/min.
Favoriet
Vergelijken
 • Geschikt voor inbouw in DF400F en DF800F
 • Bereik van 50m horizontaal en 4m opvoerhoogte
 • Pompcapaciteit 4.8 liter/min.
Favoriet
Vergelijken
 • Geschikt om 2 flexibele luchttransportslangen aan te sluiten..
 • Slangaansluiting 2x 150 mm
 • Max. slanglengte 2 x 10 meter
Favoriet
Vergelijken
 • Voor automatische aansturing Dryfast-bouwdroger
 • Gemakkelijk zelf in te bouwen
 • Instelbereik: 20% - 80% RV

Ben je op zoek naar losse accessoires of toebehoren voor je bouwdroger van Dryfast? Ook daarvoor ben je hier bij de online webshop van Visser Assen aan het juiste adres! Hier vind je alles wat je nodig hebt om het droger van ruimten tot eens succes te maken.

 

Hygrostaat voor bouwdroger Dryfast achteraf inbouwen

Ben je al enige tijd in het gelukkige bezit van een bouwdroger van het Nederlandse merk Dryfast, maar vind je dat het allemaal nog wat gemakkelijker kan? Dan is het wellicht handig om te weten dat je bij ons online een losse hygrostaat van Dryfast aan te schaffen. Een hygrostaat komt uitermate goed van pas als je de hoge energiekosten wat wilt inperken.

 

Een hygrostaat is in feite niets meer of minder dan een potmeter met een kabel eraan gemonteerd. Met behulp van de draaischakelaar stel je het gewenste percentage relatieve luchtvochtigheid in. Dit is geheel traploos in te voeren naar een percentage tussen de 20 en 80 procent relatieve luchtvochtigheid. Vervolgens zorgt de bouwdroger van Dryfast ervoor dat hij net zolang aan het werk gaat tot dit percentage is bereikt. Wanneer dit is bereikt, schakelt de bouwdroger zichzelf automatisch uit. Zo voorkom je dat de bouwdroger van Dryfast nog uren tot zelfs dagelijks nutteloos aan het werk is, met alle gevolgen van dien.

 

Bouwdroger zelf voorzien van een ingebouwde pompkit

Een ander accessoire van je Dryfast bouwdroger dat je zelf achteraf kunt inbouwen, is de zogenoemde pompkit. De pompkit vormt samen met de hygrostaat de ideale combinatie. Want met de pompkit heb je helemaal geen omkijken meer naar het bouwdrogingsproces. Want waar de hygrostaatkit zorgt voor een gewenst percentage relatieve luchtvochtigheid, zorgt de pompkit ervoor dat al het tot water gecondenseerde vocht wordt afgevoerd in een afvoerbuis of put. Zo hoef je zelfs niet meer dagelijks te controleren of het waterreservoir van de bouwdroger vol is. En dat werkt wel zo prettig.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600