Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Visser Assen loopt en fietst voor een huis

Huizen realiseren voor gezinnen in Bangladesh

 

Help ons ons doel te behalen, door middel van sponsoring en steun de gezinnen in Bangladesh.

 

 

Direct bijdragen 

 

of sponsor zakelijk

 

 

Thuiskomen is toch het fijnste gevoel dat er is? Veilig en met een goed gevoel op de bank met de rest van het gezin. Voor veel gezinnen in Bangladesh is thuiskomen niet eens mogelijk of helemaal niet zo fijn; ze hebben een slecht of helemaal geen onderkomen. Wij vinden dat een ieder een veilig en stabiel onderkomen hoort te hebben en daarom doen wij dit jaar mee met ‘Fiets voor een huis’ en ‘Loop voor een huis’.

 

Visser Assen is graag betrokken bij haar omgeving en de maatschappij en wil hier met sponsoring een actieve bijdrage aan leveren, waaronder goede doelen.

 

Met maar liefst 21 mensen gaan we gezamenlijk een inspanning leveren om de gezinnen in Bangladesh aan een veilig en stabiel onderkomen te helpen. Help jij ons mee om dit te realiseren? Alle beetjes helpen, zodat ook de gezinnen thuis kunnen komen net als jij en ik.

 

Een huis voor € 1000,-

De kwaliteit van de huizen in Bangladesh is zo slecht, dat het bijna niet leefbaar is en totaal niet gezond. Al voor € 1000,- per woning, kan deze omgebouwd worden naar een stabiele woning met de meest essentiële voorzieningen.

 

 

Help ons onze bijdrage te verhogen

Om een zo hoog mogelijke bijdrage te leveren om nóg meer huizen te bouwen, hebben we onderstaande producten tot sponsorproducten omgedoopt. Wil je ons hierbij helpen, dan kun je deze producten bij ons kopen. Jij ontvangt het product en het gehele aankoopbedrag gaat naar het goede doel. 

 

Visser Assen naar de Galibier Visser wandelen Visser rent Visser Fietst

 

Sponsoren

Wil je ons helpen om een zo groot mogelijk bedrag op te halen? Dat kan door eenvoudig een van onze sponsorproducten te kopen (onder aan de pagina). de opbrengst van deze producten gaat rechtstreeks in de sponsorpot. Wil je liever anoniem of een klein bedrag sponsoren? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan op de button, daar kun je eenvoudig een klein bedrag of anoniem een bijdrage leveren.

 

Direct een bijdrage leveren > 

Zakelijk sponsoren

Sponsoren als bedrijf? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Voor bedrijven hebben we speciale sponsorpakketten met mogelijkheden als je logo op onze website, op onze social media of op de bus waarin we naar De Galibier reizen.

 

 Logo op onze website

 Logo op social media-uitingen

 Logo op truien die wij tijdens het event dragen

 Logo op de bus die ons vervoert

 

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 088 118 18 88 of te mailen naar hkoops@visser-assen.nl.

 

Zoek je een uitstekende zonnebril met een aantrekkelijke prijs? Dan is dit de zonnebril voor jou! ..
10,25 12,40 incl. btw

StevigDe VA-cap is gefabriceerd uit twill geborsteld katoen. Twill is een weeftechniek die ook g..
15,40 18,63 incl. btw

Rolmaat Komelon Gripper VA 5 m -7%
Op zoek naar een ijzersterke en degelijke rolmaat? Dan is de Komelon Gripper een uitstekende keuze. ..
9,66 9,00 10,89 incl. btw