Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Total Stations Spectra

Total Stations Spectra

Naast alle bouwlasers en lasertools van Spectra, zijn wij bovendien importeur van de Total Stations van Spectra Precision. Deze zijn speciaal ontwikkeld als budgetvriendelijke variant op de wat meer geavanceerde Total Stations van Trimble.

 

Total Station Spectra bij Visser Assen
Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Nauwkeurigheid: 5”
  • Automatische uitzetrobot
  • Bereik: 800 m

Met een Total Station van DSpectra Precision kan één persoon gemakkelijk een geheel bouwproject uitzetten, inmeten en bewerken.  Met de uitzetrobot van Spectra Precision heb je zelfs 1 oplossing voor al je uitzetwerkzaamheden.

 

De Total Stations van Spectra worden geleverd met een datacollector voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde software waardoor je waar en wanneer je maar wilt rechtstreeks kunt werken in AutoCaD.

 

Uitzetten wordt kinderspel met uitzetrobot Spectra Precision

Het leren werken met de Spectra Total Station uitzetrobot Focus 35 is werkelijk kinderspel. In slechts één dag heb je al precies door hoe het werkt en na een week gebruiken in de praktijk wil je nooit meer zonder. Daar hoef je absoluut geen maatvoerder of landmeter voor te zijn.

 

Uitzetrobot werkt kostenbesparend

Dankzij de Total Station uitzetrobot Focus 35 kun je veel kosten besparen. Alles kan namelijk door slechts één persoon worden gedaan. Het maatvoeringsproces wordt eveneens een stuk gemakkelijker en sneller omdat je niet langer afhankelijk bent van derden of een goede werkvoorbereiding op kantoor. Bewerkingen kunnen namelijk ook realtime en rechtstreeks in AutoCaD op de bouwplaats worden gedaan. Je kunt bovendien gewoon met de tablet in de cloud werken: zo heb je dus altijd en overal toegang tot je tekeningen en bestanden.

 

Hoeveel besparen met de uitzetrobot van Spectra Precision?

Hieronder staat een besparingstabel waarin wij uitgaan van veertig werkbare weken. Vermenigvuldig het aantal uren per jaar met de kostprijs van je medewerkers, dan kun je exact uitrekenen hoeveel je kunt besparen door anders te gaan werken. De aanschafwaarde van een uitzetrobot van Spectra is dus in de meeste gevallen al binnen een jaar terugverdiend! Bovendien kun je te allen tijde op de ondersteuning van onze specialisten rekenen, zodat het kostbare toestel niet op de plank blijft staan.

 

  Traditioneel (meetband) 2 personen met Total Station Uitzetrobot Visser Assen
Uren per week 10 uur 4 uur 2.5 uur
Aantal personen 3 personen 2 personen 1 persoon
Totaal aantal uren per jaar 1200 uur 320 uur 100 uur

 

Total Stations en Visser Assen

In samenwerking met Visser Assen heeft Spectra Precision de juiste Total Station uitzetrobot ontwikkeld voor toepassingen in de bouw. Koop je bij ons een Total Station, dan krijg je de service en ondersteuning erbij. Om te bewijzen dat onze uitzetrobots ook voor jou het verschil kunnen maken, geven onze specialisten graag een demonstratie op jouw bouwlocatie.

 

Al meer dan 500 aannemers in Nederland en België zijn je al voorgegaan en werken al met de uitzetrobot van Visser Assen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600