3D-Laserscanner huren

Trimble X7 3D-laserscanner huren bij Visser Assen

 

Huren of kopen?

Dit is altijd de vraag, zeker wanneer het om een 3D-laserscanner gaat. De functionaliteit van een 3D-scanner beperkt zich enigszins tot alleen het inmeten van objecten terwijl we met een Total Station naast inmeten ook kunnen uitzetten. En juist omdat de scanner daardoor wat minder breed inzetbaar is, zou het wel eens ideaal kunnen zijn om hem te huren in plaats van te kopen. Ook is het voordeel dat je met verhuur altijd beschikt over het nieuwste model en je geen grote investering hoeft te maken. 

 

 

 

 

Gemakkelijk zelf scannen

Ook is het ideaal om zelf te scannen. juist omdat het zo eenvoudig is om te bedienen. Het is met een 3D-laserscanner heel eenvoudig snel en nauwkeurig een gebouw in te meten waar nog geen goede gegevens van zijn, zoals oude monumentale panden of boerderijen. Door het zelf uitvoeren van de scans weet je exact wat je inmeet en welke data je krijgt.

 

Huren, hoe gaat dat?

Naast de verkoop van een 3D-laserscanner ben je ook voor verhuur bij Visser Assen op de juiste plek. We beschikken over een ruime voorraad en is het altijd wel in te plannen. Wanneer je nog niet eerder zelf gescand hebt verzorgen we een korte training, dit is de eerste keer handig te combineren met je eerste scanklus. Wanneer je deze training gehad hebt, zul je zien dat je de volgende keer prima zelf kan scannen, uiteraard staat onze supportafdeling altijd voor je klaar om je te assisteren mocht het onverhoopt toch niet lukken. Het mooie van scannen met de Trimble X7 scanner is dat het registeren van alle scans direct tijdens het scannen op de tablet gebeurt en je hoeft dus niet nog van alles op je pc te doen. Ook het exporteren van je scans naar bruikbare data voor bijvoorbeeld Revit of Tekla gebeurt op de tablet.

 

Je kan de 3D-scanner bij onze hoofdvestiging in Assen komen ophalen of we kunnen deze opsturen. De scanner wordt dan in een grote kist verstuurd zodat alles netjes bij elkaar blijft. Standaard wordt de 3D-scanner verhuurd met 3 accu’s voor de scanner, 3 accu’s voor de tablet incl. opladers en een statief.

 

Tarieven

Huur 3D-scanner:
400,- per dag

 

Toeslag voor opsturen scanner:
50,-

 

Training (indien nodig). Duur ca. halve dag:
350,-

 

Wil je een 3D-scanner huren voor een langere periode of heb je vragen, neem dan contact op met een van onze productspecialisten.

 

 

Lykle Stegenga

06 - 336 406 01
lstegenga@visser-assen.nl

Arsène te Beek

06 - 518 580 16
atebeek@visser-assen.nl

 

Voordelen van huren:

Geen onderhoudskosten

Altijd een goed werkende laser

Gemakkelijke export naar Revit of Tekla.

Eenvoudig zelf 3D laserscans uitvoeren, door 1 persoon te bedienen.

Snel en eenvoudig bestaande gebouwen digitaliseren.

 


3D-laserscanner huren

  • Bijvoorbeeld 01-01-2022 t/m 31-01-2022

 

 

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600