Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Meetinstrument aanmelden voor onderhoud

Nog even en dan begint de bouwvak weer. Dé tijd om even bij te komen van een jaar hard werken. En hét ideale moment om uw bouwlaser of bouwlasers bij ons te laten onderhouden en kalibreren.

onderhoud meetinstrumenten

Jaarlijks onderhoud bij Visser Assen garandeert een goede en nauwkeurige werking van uw meetinstrument. Als importeur van Spectra bouwlasers hebben wij instrumentmakers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden, repareren en kalibreren van Spectra lasers. Ook hebben wij alle onderdelen en accessoires op voorraad. Naast de Spectra bouwlasers zijn onze instrumentmakers ook getraind in het onderhoud van de meeste voorkomende andere merken bouwlasers en andere instrumenten.

 

Het voordeel van onderhoud en kalibratie tijdens de bouwvakperiode is dat u uw bouwlaser(s) in deze weken toch niet nodig hebt. Tijdens uw vakantie zorgen wij ervoor dat de lasers worden nagekeken en gekalibreerd.

 

Het is ook mogelijk om de instrumenten op een (halve) pallet aan te bieden.
Vermeldt dit dan bij de aanvullende informatie.

 

U kunt zich aanmelden door dit formulier in te vullen.

Aanmeldformulier voor meetinstrumenten

 

Meetinstrumenten keuring

  • Bijvoorbeeld 04-04-2021
  • Bijvoorbeeld 24-04-2021

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600