Meetinstrument aanmelden voor onderhoud

Jaarlijks onderhoud bij Visser Assen garandeert een goede en nauwkeurige werking van je meetinstrument. Als importeur van Spectra bouwlasers hebben wij instrumentmakers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden, repareren en kalibreren van Spectra lasers. Ook hebben wij alle onderdelen en accessoires op voorraad. Naast de Spectra bouwlasers zijn onze instrumentmakers ook getraind in het onderhoud van de meeste voorkomende andere merken bouwlasers en andere instrumenten.

onderhoud meetinstrumenten

 

Heb je één of meerdere instrumenten die je wilt aanbieden voor onderhoud en kalibratie of reparatie, vul dan het aanmeldformulier in. Als je ervoor kiest om je instrument(en) te laten ophalen, ontvang je van ons per mail een ophaalbevestiging. Print deze ophaalbevestiging uit en plak hem op de koffer. Bij meerdere instrumenten is het ook mogelijk om de zending op een (halve) pallet aan te bieden. Vermeld dit dan bij de aanvullende informatie.

 

Aanmeldformulier voor meetinstrumenten

 

Meetinstrumenten keuring

  • Bijvoorbeeld 04-01-2023

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600