HEMELVAART
In verband met Hemelvaart worden bestellingen geplaatst na woensdag 25 mei 12.00 uur vanaf maandag 30 mei verzonden en zijn wij 26 en 27 mei niet bereikbaar.

Meetinstrument aanmelden voor onderhoud

Jaarlijks onderhoud bij Visser Assen garandeert een goede en nauwkeurige werking van uw meetinstrument. Als importeur van Spectra bouwlasers hebben wij instrumentmakers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden, repareren en kalibreren van Spectra lasers. Ook hebben wij alle onderdelen en accessoires op voorraad. Naast de Spectra bouwlasers zijn onze instrumentmakers ook getraind in het onderhoud van de meeste voorkomende andere merken bouwlasers en andere instrumenten.

onderhoud meetinstrumenten

 

Heeft u één of meerder instrumenten die u wilt aanbieden voor onderhoud en kalibratie of reparatie, vul dan het aanmeldformulier in. Als u ervoor kiest om uw instrument(en) te laten ophalen ontvangt u van ons per mail een ophaalbevestiging. Bij meerdere instrumenten is het ook mogelijk om de zending op een (halve) pallet aan te bieden. Vermeldt dit dan bij de aanvullende informatie.

 

Aanmeldformulier voor meetinstrumenten

 

Meetinstrumenten keuring

  • Bijvoorbeeld 04-04-2021

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600