Puntlasers

Puntlasers

In de categorie puntlasers vind je twee nieuwe modellen puntlaser van Spectra Precision. Als eerste hebben we daar de LP51, die maar liefst vijf rode punten genereert. Bovendien vind je hier de LP51G, die vijf groene punten genereert.

Producten per pagina
Sorteer op:
Puntlaser Spectra LP51 laserpointer -10%
Favoriet
Vergelijken
  • 5 punten
  • Rode laserpunten
  • Werkt op AA-batterijen
Puntlaser Spectra LP51G laserpointer groen -10%
Favoriet
Vergelijken
  • 5 punten
  • Groene punten
  • Werkt op AA-batterijen

Een puntlaser is een verrassend veelzijdige lasertool. Deze multifunctionele lasers zijn bovendien voorzien van een prettig ogend prijskaartje. Als importeur van Spectra Precision voor Nederland, België en Luxemburg kunnen wij alle modellen van dit Amerikaanse merk snel uit voorraad bij je afleveren.

 

De LP51 van Spectra Precision als het voordelige instapmodel

De LP51 is door Spectra Precision ontwikkeld door goed te luisteren naar de klant. Deze zeer compacte puntlaser is een doorontwikkelde versie van de aloude LP30 van Spectra. De LP51 is de laserpointer die een grote verscheidenheid aan werkzaamheden weet mogelijk te maken. Zo kun je met deze puntlaser snel en gemakkelijk punten overbrengen tussen een vloer en een plafond. Ook het uitzetten van haakse hoeken ten bate van systeemwanden behoort tot de mogelijkheden.

 

Daar blijft het uiteraard niet bij, want de LP51 van Spectra Precision is voor nog veel meer klussen in te zetten. Zo is deze laserpointer de publiekslieveling voor alle denkbare toepassingen waarbij je zuiver loodrecht en waterpas wilt werken. Bovendien is de LP51 de nummer 1 voor alle haakse metingen.

 

Spectra Precision LP51G groene laserpointer kopen

De allernieuwste lood aan de stam vol puntlasers van de Amerikaanse topfabrikant voor bouwlasers is de LP51G. Deze is de geavanceerde, groene broer van de LP51. Dankzij zijn robuustheid en mogelijkheden is de LP51G de hulk onder de laserpointers. Letterlijk.

 

Zo genereert de LP51G Groen maar liefst vijf groene punten. Niet alleen naar boven en naar beneden, maar bovendien ook drie horizontale punten. Dankzij de uiterst heldere en felgroene laserstralen kan de LP51G in alle denkbare situaties worden ingezet.

 

Ondanks zijn aantrekkelijke prijskaartje, is de groene puntlaser van Spectra Precision zeer compleet te noemen. Zo wordt deze laserpointer altijd standaard uitgeleverd met een speciale bevestigingsbeugel. Deze magnetische klem is onmisbaar als je te maken hebt met vloerrails en andere obstakels. Met behulp van deze magneet bevestig je de LP51G zó aan een stalen kolom.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600