Garantie en Service Samac trilplaten en trilstampers Nederland

SAMAC geeft op nieuwe machines standaard 1 jaar (12 maand) garantie op onderdelen. Bij pech of schade graag eerst contact opnemen met Visser Assen, onze vertegenwoordiger of ULBO in Zwolle. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand houdt:  

 

 

- Aankoopdatum 
- Type trilplaat
- Serienummer trilplaat 

 

 

Onderdelen van de trilplaten en trilstampers worden binnen de garantietermijn kosteloos vervangen. In het geval van pech of schade door eigen gebruik worden de arbeidsuren doorbelast. In het geval van een fabricagefout worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht. Transport van en naar de servicelocatie is voor eigen rekening. Service op locatie is slechts beperkt mogelijk afhankelijk van het probleem, indien gewenst graag eerst telefonisch contact. Wanneer er reparatie of service op locatie wordt verleend, worden er voorrijdkosten en arbeidsloon door Visser Assen (ULBO) in rekening gebracht. Optioneel is het mogelijk een trilplaat te huren en mee te nemen van de vestiging van ULBO in Zwolle mits deze aanwezig is; de huur wordt rechtstreeks door ULBO doorberekend.

 

Service-interval trilplaten en trilstampers

Het advies van ULBO is om de trilplaat of trilstamper minimaal 1 x per jaar onderhoud te geven. Bij intensief gebruik wordt geadviseerd om de trilplaat of trilstamper 2 x per jaar een onderhoudsbeurt te geven.

 

Contactgegevens

Samac trilplaten en trilstampers garantie en service

 

Samac-ULBO Machinery B.V.

Wilhelm Röntgenstraat 17

8301 NE Zwolle

 

T: 038 - 46 02 200
E: info@samac.nl

Visser Assen voor Samac

 

Technisch Handelsbureau Visser Assen B.V.

Koperslagerstraat 1

9403 VM Assen

 

T: 088 - 13 43 600
E: info@visser-assen.nl