Sponsoring

Visser Assen is graag betrokken bij haar omgeving en de maatschappij en wil hier met sponsoring een actieve bijdrage aan leveren. Onze sponsoractiviteiten richten zich op drie pijlers, namelijk sport, cultuur & natuur en goede doelen. Hieronder treft u een greep uit onze sponsoractiviteiten.

 

Goede doelen

 

renekidscentrelogo

René Kids Centre

Het René Kids Centre zet zich in voor de allerarmste kinderen in Rehoboth; een plaatsje van  20.000 inwoners in Namibië. Het RKC staat in Block E, een wijk met veel werkloosheid en drankmisbruik. Veel kinderen groeien hier op zonder ouders of met een ouder die er niet voor hen is, omdat deze aan drank verslaafd is.

oxfamnoviblogo

Oxfam Novib

Oxfam Novib werkt samen met lokale partners in ontwikkelingslanden om microkrediet, training en coaching te bieden aan ondernemende mensen. Ze zetten lokale microfinancieringsprogramma’s op in dorpen en gemeenschappen om ondernemerschap te stimuleren. 

 

Sport

 

HVA

Hockey Vereniging Assen is een hockeyclub uit Assen. HVA is opgericht in 1919 en is daarmee de oudste hockeyclub van Noord Nederland. HVA telt ruim 600 leden. HVA beschikt over drie kunstgrasvelden, waarvan één waterveld en twee zandvelden.

Logo Sudosa-Desto

Visser Assen Sudosa-Desto Dames 1

Visser Assen en Sudosa-Desto bundelen de krachten om de top van Nederland te bereiken. Vanaf het seizoen van 2022 komt Sudosa-Desto dames 1 uit in de nationale Eredivisie.
“Het stellen van ambitieuze doelen en presteren op topniveau is iets wat heel herkenbaar is voor Visser Assen”, licht en Siebrand van Breden, directeur van Visser Assen, enthousiast toe. “Mede daarom ondersteunen wij als Visser Assen ook graag het damesteam van Sudosa Desto”.

 

Cultuur & Natuur

 

drentsmuseumlogo

Drents Museum

Het Drents Museum organiseert jaarlijks meerdere internationale tentoonstellingen passend bij haar drie speerpunten, namelijk Archeologie, Hedendaags Realisme en Kunst 1885 - 1935. Hierbij is de internationale Archeologie leidend. Het museum is uitgegroeid tot een toonaangevend museum dat bezoekers trekt uit alle delen van het land.

 

Het Drentse Landschap sponsoring

Stichting Het Drentse Landschap

Stichting Het Drentse Landschap zet zich in voor de bescherming van de natuur en het erfgoed in Drenthe. Het Drentse Landschap is in 1934 opgericht. De stichting heeft de zorg over ruim 8500 hectare natuur, ruim 270 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten, zoals grafheuvels.