Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Sponsoring

Visser Assen is graag betrokken bij haar omgeving en de maatschappij en wil hier met sponsoring een actieve bijdrage aan leveren. Onze sponsoractiviteiten richten zich op drie pijlers, namelijk sport, cultuur & natuur en goede doelen. Hieronder treft u een greep uit onze sponsoractiviteiten.

 

Goede doelen

 

renekidscentrelogo

René Kids Centre

Het René Kids Centre zet zich in voor de allerarmste kinderen in Rehoboth; een plaatsje van  20.000 inwoners in Namibië. Het RKC staat in Block E, een wijk met veel werkloosheid en drankmisbruik. Veel kinderen groeien hier op zonder ouders of met een ouder die er niet voor hen is, omdat deze aan drank verslaafd is.

oxfamnoviblogo

Oxfam Novib

Oxfam Novib werkt samen met lokale partners in ontwikkelingslanden om microkrediet, training en coaching te bieden aan ondernemende mensen. Ze zetten lokale microfinancieringsprogramma’s op in dorpen en gemeenschappen om ondernemerschap te stimuleren. 

 

Sport

 

hvalogo

HVA

HVA is opgericht in 1919 en is daarmee de oudste hockeyclub van Noord-Nederland.
Visser Assen is trotse sponsor van o.a. de reclameborden langs het veld van de nieuwe sportaccommodatie.

 

 

Cultuur & Natuur

 

drentsmuseumlogo

Drents Museum

Het Drents Museum organiseert jaarlijks meerdere internationale tentoonstellingen passend bij haar drie speerpunten, namelijk Archeologie, Hedendaags Realisme en Kunst 1885 - 1935. Hierbij is de internationale Archeologie leidend. Het museum is uitgegroeid tot een toonaangevend museum dat bezoekers trekt uit alle delen van het land.

 

Het Drentse Landschap sponsoring

Stichting Het Drentse Landschap

Stichting Het Drentse Landschap zet zich in voor de bescherming van de natuur en het erfgoed in Drenthe. Het Drentse Landschap is in 1934 opgericht. De stichting heeft de zorg over ruim 8500 hectare natuur, ruim 270 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten, zoals grafheuvels.