Inspectiespiegels

Inspectiespiegels

Inspectiespiegels zijn bedoeld om een lastige hoek of een moeilijk bereikbare nis te bekijken. Hiermee kom je gegarandeerd op plaatsen die met het blote oog onzichtbaar zijn. Optioneel zijn deze inspectiespiegels zelfs uit te breiden met een speciale zaklamp.

Producten per pagina
Sorteer op:
Inspectiespiegel met wieltjes -21%
Favoriet
Vergelijken
  • Diameters: Ø 30 en Ø 45 cm
  • Met gelagerde wielen
  • Met gratis beschermhoes
Inspectiespiegel rond -23%
Favoriet
Vergelijken
  • Diameter: Ø 15 en Ø 23 cm
  • Compleet met telescoopsteel 1 - 2 meter
  • Met gratis beschermhoes
Lamp voor inspectiespiegel -19%
Favoriet
Vergelijken
  • Originele lamp voor inspectiespiegel
  • Past op iedere inspectiespiegel
  • Zit klemvast

In ons gevarieerde aanbod aan verkeersspiegels is voor de inspectiespiegel eveneens een bijzondere rol weggelegd. Waar een van onze standaard spiegels wordt geleverd met een beugel om deze aan een wand of het plafond te bevestigen, is een inspectiespiegel al dan niet uitgevoerd met wieltjes. Hiermee kun je de spiegel gemakkelijk onder een voertuig steken.

 

Inspectiespiegeltje wordt zeer compleet geleverd

Zoals je in de inleiding hier boven al een beetje hebt kunnen lezen, neemt de inspectiespiegel in ons ruime assortiment aan professionele spiegels een bijzondere plaats in. Want een inspectiespiegeltje is namelijk niet uitgevoerd met een beugel voor een bevestiging aan een muur of een plafond. Nee, een inspectiespiegel is uitgerust met een lange steel die je gemakkelijk telescopisch uit kunt laten schuiven. Bovendien is een aantal inspectiespiegeltjes uitgerust met een paar kleine, gelagerde wielen. Deze maken het de gebruiker zeer gemakkelijk om de inspectiespiegel in kwestie even gauw onder een voertuig te steken. Zo kom je al zeer snel aan de weet of een voertuig helemaal veilig is om deel te mogen nemen aan het dagelijkse verkeer. Bovendien wordt ieder inspectiespiegeltje te allen tijde uitgeleverd met een gratis beschermhoes. Hiermee is de inspectiespiegel zeer goed te beschermen tegen beschadigingen.

 

Inspectiespiegel: lamp maakt alles net even wat helderder

Een van de vele handige accessoires die in feite onmisbaar zijn als je al in het gelukkige bezit bent van een inspectiespiegeltje, is natuurlijk een handig te bevestigen lamp. Met behulp van deze lamp gaat pas echt een nieuwe wereld voor je open. Deze los mee te bestellen lamp is zeer gemakkelijk te bevestigen op een van de vele inspectiespiegels die je in deze webshop van Visser Assen tegen zult komen.

 

Met deze lamp voor op je inspectiespiegel wordt de moeilijk te bereiken nis of de onderkant van het voertuig letterlijk in de schijnwerpers gezet. Zo heb je te allen tijde optimaal zicht op je werkzaamheden, en kun je de situatie dus nog vele malen beter overzien. En dat werkt wel zo prettig.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600