Laadpalen

Laadpalen

Als je op zoek bent naar een laadpaal om zelfs op de bouw een of meerdere elektrische voertuigen op te laden, dan ben je bij Visser Assen aan het enige juiste adres! Omdat wij al sinds het jaar 1974 actief zijn op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft, kun je bij ons online een speciale laadpaal voor elektrische voertuigen aanschaffen.

Beton assortiment bij Visser Assen
Producten per pagina
Sorteer op:
Autolaadpunt enkel 32A inclusief frame -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Mobiele autolader voor op de bouwplaats
 • Met 1 laadpunt van 11 kW (type 2)
 • Op verzinkt stalen frame
Autolaadpunt dubbel 32A inclusief frame -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Mobiele autolader voor op de bouwplaats
 • Met 2x laadpunt van 11 kW (type 2)
 • Op verzinkt stalen frame
Laadpaal elektrische auto VA x HEY! Field -19%
Favoriet
Vergelijken
 • De mobiele laadoplossing voor de bouw & infra
 • Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 laadpunten
 • Plug-in-charge zonder laadpas
Laadpaal elektrische auto VA x HEY! Field met laadpas -19%
Favoriet
Vergelijken
 • De mobiele laadoplossing voor de bouw & infra
 • Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 laadpunten
 • Opladen met openbare laadpas (automatisch te verrekenen)

De wereld om ons heen is continu in ontwikkeling. Maar om er nu voor te zorgen dat ook onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van een schone aarde kunnen genieten, moet er wel iets gebeuren. En daar helpen wij je graag bij.

 

Mobiele laadpaal elektrische auto

Visser Assen, een bedrijf dat een duurzame wereld hoog in het vaandel heeft staan, is dan ook de aangewezen partner voor duurzame oplossingen. Naast onder andere elektrische trilplaten en trilstampers op accu, hebben wij de elektrische auto massaal omarmd. Maar om deze auto's weer op te laden, heb je natuurlijk een laadpaal nodig. Tot voor kort was het helaas niet mogelijk om je elektrische auto ook op de bouwplaats te kunnen opladen. Gelukkig heeft Visser Assen daar nu een meer dan uitstekende oplossing voor gevonden.

 

Elektrische laadpaal in drie verschillende uitvoeringen te bestellen

Om de elektrische auto naar de bouwplaats te brengen, is Visser Assen in zee gegaan met het bedrijf Hey! Charging. Zo kun je bij ons online direct een keuze maken uit drie verschillende uitvoeringen van de mobiele laadpaal voor elektrische auto's. De eenvoudigste uitvoeringen is uitgevoerd met een aansluiting voor 'slechts' één voertuig. Dit model elektrische laadpaal is aan te sluiten op het reguliere lichtnet (230 volt) of op krachtstroom (400 volt). Iets geavanceerde is het meest standaard model. Deze mobiele laadpaal is uitsluitend te gebruiken in combinatie met drie fasen en is geschikt om er twee verschillende voertuigen tegelijk mee op te laden. Het meest geavanceerde model beschikt over maar liefst vier separate aansluitingen, dus je kunt er tot wel vier elektrische auto's tegelijk mee opladen.

 

Oplaadpunt elektrische auto met of zonder pas

Naast de verschillende uitvoeringen en de diverse kleuren waarin de mobiele laadpaal bij Visser Assen is te bestellen, kun je bij ons nog online een keuze maken uit twee opties. Zo is het mogelijk om de mobiele laadpaal elektrische auto af te leveren in een standaard versie of met een laadpasfunctie. Bestel je de standaard versie, dan zou in principe iedereen die het wil gebruik kunnen maken van deze oplaadmogelijkheid. Bestel je echter de mobiele laadpaal met pasfunctie, dan kunnen alleen de personen die in het bezit zijn van de speciale laadpas gebruikmaken van de elektrische laadpaal.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600