Elektrische auto opladen

Elektrische auto opladen

Heb je een elektrische auto of bied je als bedrijf de faciliteiten voor het opladen van een elektrische auto? Dan is het wel zo handig als je over de juiste accessoires beschikt. Daarom vind je hier alles voor (het opladen van) je elektrische auto.

 

Leestips:

Producten per pagina
Sorteer op:
Laadpaal elektrische auto VA x HEY! Field -19%
Favoriet
Vergelijken
 • De mobiele laadoplossing voor de bouw & infra
 • Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 laadpunten
 • Plug-in-charge zonder laadpas
Laadpaal elektrische auto VA x HEY! Field met laadpas -19%
Favoriet
Vergelijken
 • De mobiele laadoplossing voor de bouw & infra
 • Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 laadpunten
 • Opladen met openbare laadpas (automatisch te verrekenen)
Verkeersbord RVV E08o - Parkeren elektrische auto -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Parkeerplaats voor elektrische auto
 • Afmetingen: 40 x 60, 60 x 90 en 80 x 120 cm
 • Reflecterend conform eisen
Verkeersbord BW101Sp19 - Parkeren elektrische auto 40 x 60 cm -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Parkeerplaats voor elektrische auto
 • Afmetingen: ▯ 40 x 60 cm
 • Reflecterend conform eisen
Verkeersbord BW101Sp19 + OB504 - Elektrische auto 40 x 80 cm -16%
Favoriet
Vergelijken
 • Parkeerplaatsen voor elektrische auto
 • Afmetingen: ▯ 40 x 80 cm
 • Met pijlaanduiding parkeerplaatsen

Als je in het bezit bent of de vaste bestuurder bent van bijvoorbeeld een Tesla, een elektrische BMW, Renault Zoe, Volkswagen ID of een van de andere vele elektrische auto's die er op de markt zijn, dan helpt het een stuk als je kunt beschikken onder de juiste benodigdheden om het laden van je elektrische auto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom vind je bij Visser Assen vele verschillende accessoires en toebehoren voor je elektrische auto.

 

Kabelbrug beschermt je laadkabel tegen andere weggebruikers

Een van de vele onmisbare accessoires voor je elektrische is een zogenoemde kabelbrug of kabeldrempel. Als je een elektrisch voertuig onder je hoede hebt, dan wil je deze natuurlijk iedere nacht bij je eigen huis kunnen opladen. Als je woont in een huis met een eigen oprit, is het natuurlijk simpel. Hier kan de elektrische auto gewoon op je eigen terrein blijven staan en kun je deze dus gewoon bij de voordeur opladen. Maar helaas heeft lang niet iedereen een eigen oprit. In dat geval zet je je auto bijvoorbeeld aan de weg, pal voor je eigen huis. En vervolgens moet de laadkabel vanuit de laadpaal over de stoep naar je auto worden geleid.

 

 De kabel loopt nu over het trottoir en vormt een obstakel voor andere weggebruikers, en vooral die slecht ter been zijn of een visuele beperking hebben. Bovendien vormt je laadkabel zo een gemakkelijk doelwit voor vandalisme. In zulke gevallen komt een zogenoemde kabelbrug buitengewoon goed van pas. Een kabeldrempel is niets meer of minder dan een plaat gemaakt van polyurethaan of rubber die kan worden afgesloten door middel van een klep. De kabelbrug bevat meerdere kanalen die plaats bieden om je laadkabel doorheen te laten voeren. Dankzij de scharnierbare klep wordt de kabel beschermd tegen vandalen. Bovendien kunnen bijvoorbeeld voetgangers, rolstoelers en fietsers nu gemakkelijk over de drempel rijden zonder dat ze hierover kunnen struikelen.

 

Verkeersbord voor parkeren elektrische auto kopen

Als je de eigenaar of bestuurder bent van een elektrische auto, dan wil je natuurlijk wel de garantie hebben dat je deze te allen tijde kunt opladen. Want niets is zo frustrerend dan te moeten constateren dat jouw laadpaal wordt geblokkeerd door een 'gewone' auto, dus een met een brandstofmotor. Om nu te voorkomen dat de parkeerplaats voor een elektrische auto bezet wordt gehouden door een voertuig met een verbrandingsmotor, is een speciaal verkeersbord voor een parkeerplaats elektrische auto zeker aan te raden. Want met een officieel RVV-parkeerbord Elektrische Auto mogen alleen elektrische voertuigen op deze parkeerplaats staan. Het is hierbij niet eens verplicht om de auto tijdens het parkeren bij te laden.

 

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600