Rioollasers

Rioollasers

Ben je op zoek naar een rioollaser? Ook dan ben je bij Visser Assen aan het juiste adres! Als importeur van Spectra Precision zijn de voordelig geprijsde DG211, de DG613 en zijn geavanceerdere broer DG813 direct uit voorraad leverbaar. Heb je liever een groene laserstraal, dan is de DG613 G de rioollaser voor jou. 

 

7 jaar garantie op alle rioollasers

Garantie van de Spectra importeur Omdat wij importeur zijn van het merk Spectra Precision voor de gehele Benelux, kunnen wij net iets meer bieden dan een ander.
Daarom krijg je op alle rioollasers geen 5 jaar garantie, maar zelfs 7 jaar garantie! Lees meer ►
Producten per pagina
Sorteer op:
Rioollaser Spectra DG613 -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Rioollaser met rode stip
 • Zeer compact: slechts 25 cm lang
 • Inclusief afstandsbediening en doelplatenset
Rioollaser Spectra DG613G met groene straal -14%
Favoriet
Vergelijken
 • Rioollaser met groene stip
 • Zeer compact: slechts 25 cm lang
 • Inclusief afstandsbediening en doelplatenset
Rioollaser Spectra DG813 -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Rioollaser met rode stip
 • Zeer compact: slechts 25 cm lang
 • Inclusief afstandsbediening en SpotFinder
Favoriet
Vergelijken
 • Rioollaser met rode stip
 • Super slank, slechts ø 96 mm in doorsnede
 • Inclusief afstandsbediening en doelplatenset

Als je op zoek bent naar een nieuwe rioollaser, dan ben je bij ons in goede handen. In ons omvangrijke assortiment kunnen wij je drie verschillende lijnlasers aanbieden van het Amerikaanse topmerk Spectra Precision.

 

Spectra Precision rioollasers bij Visser Assen

 

Rioollaser is zeer compact

De nieuwste modellen rioollaser van Spectra Precision kenmerken zich door hun zeer compacte vorm. Ze hebben een lengte van slechts 25 centimeter. Deze passen dan ook in elke rioolbuis en eveneens in elke put. Bovendien zijn deze lijnlasers uitgevoerd met een helder en overzichtelijk display.

 

Rioollaser wordt zeer compleet geleverd

De DG613, DG613 G en de DG813 zijn zelfnivellerende lijnlasers en worden standaard geleverd met zowel een afstandsbediening als een doelplaatset. Bij de DG813 zit bovendien een SpotFinder en een Transporter voor het vergroten van het bereik van de afstandsbediening.

 

De vele voordelen van een rioollaser van Spectra Precision

Koop je een rioollaser van Spectra Precision, dan geniet je automatisch vele voordelen. Standaard wordt een Spectra-lijnlaser afgeleverd met maar liefst vijf jaar garantie. Dus daar hoef je je in ieder geval geen zorgen om te maken. Nog een kenmerkend pluspunt is dat rioollaser van Spectra Precision de helderste spot in de markt levert. Deze heeft een bereik van maar liefst 150 meter, en bovendien blijft deze spot over de gehele lengte van dezelfde grootte.

 

Waar eveneens over is nagedacht, is de schuin geplaatste ruit. Deze maakt eenvoudig verticaal oploden mogelijk. De standaard meegeleverde afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 130 meter. Zo kun je alle functies van de rioollaser tot op een grote afstand bedienen. Het laatste pluspunt van een Spectra-lijnlaser is dat deze automatisch zelfnivellerend is.

 

Visser Assen importeur van Spectra rioollasers

Visser Assen is de officiële importeur en dealer van de Spectra lasers voor de Benelux. Wij leveren zowel aan de professionele als aan particuliere markt. Als importeur en de officiële dealer van de Spectra Precision lasers voor de Benelux kunnen wij het gehele assortiment van dit topmerk uit voorraad leveren. Ook onderdelen en accessoires hebben wij ruim op voorraad. Daarnaast heeft Visser Assen als enige in Nederland gecertificeerde service centers voor onderhoud en reparatie van Spectra lasers. Eventuele garantie aanvragen worden door ons beoordeeld en afgehandeld.  

 

Uniek: rioollaser met groene straal

Dat Spectra Precision de uitvinder is van de professionele laser, is ook direct te zien aan hun rioollasers. Altijd loopt deze Amerikaanse fabrikant voorop met de nieuwste techniek. Het nieuwste van het nieuwste is de DG613 G, een lijnlaser met een groene laserstraal in plaats van een rode. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een groene straal vier keer duidelijker is te zien dan een rode. Zo blijft de stip ook in helder verlichte omstandigheden uiterst goed waarneembaar.

 

Spectra DG211: de prijsvechter onder de rioollasers

In de categorie Rioollasers is een bijzondere rol weggelegd voor de DG211 van Spectra Precision. Dit model lijnlaser mag zich namelijk de prijsvechter onder de rioollasers van de Amerikaanse pionier noemen. Deze rioollaser is namelijk voorzien van een bijzonder gunstig prijskaartje. En dat niet alleen: de Spectra DG211 heeft bovendien een diameter van slechts ø 96 mm. Dit houdt in dat deze lijnlaser uitermate geschikt is om te worden gebruikt in bijzonder smalle rioolbuizen. De DG211 is dankzij deze eigenschappen dan ook hard op weg om de publiekslieveling onder de rioollasers te worden.

 


 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600