Visser Assen is importeur van Spectra Precision Laser

Visser Assen is importeur van Spectra Precision laser voor de gehele Benelux. Al sinds de introductie van de bouwlaser in Nederland zijn wij hét adres voor alle bouwlasers en lasertools van dit Amerikaanse topmerk. Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 bouwlasers van Spectra Precision geleverd.

 

Bestel je bouwlaser rechtstreeks bij de importeur

Ben je op zoek naar de snelste, gemakkelijkste én voordeligste manier om een topkwaliteit bouwlaser in handen te krijgen? Bestel deze dan rechtstreeks bij de importeur! Als importeur voor de Benelux van Spectra Precision Laser kunnen wij alle bouwlasers direct uit voorraad leveren.

 

Waarom Spectra Precision?

Spectra Precision is niet alleen wereldmarktleider in hoogwaardige meetinstrumenten, ook is dit Amerikaanse topmerk de uitvinder van de bouwlaser. Al in 1965 toonde uitvinder Bob Studebaker zijn uitvinding aan de buitenwereld. Spectra Precision – toen nog Spectra Physics geheten – kocht zijn uitvinding en doopte deze LaserPlane. Een nieuwe standaard in de bouwwereld was geboren.

 

Importeur van Spectra

Direct nadat Visser Assen was opgericht, zijn wij importeur van Spectra geworden. In 50 jaar tijd hebben wij al meer dan 40.000 bouwlasers van dit Amerikaanse topmerk aan de man gebracht. Niet alleen via onze eigen servicecenters en verkoopadviseurs, maar ook via het uitgebreide dealernetwerk van Spectra Precision.

 

Waarom naar Visser Assen?

Wie zijn bouwlaser van Spectra Precision bestelt bij Visser Assen, is verzekerd van de beste service. Als importeur voor de gehele Benelux, kunnen wij alle bouwlasers direct uit voorraad leveren. Niet alleen voor de verkoop ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor de service. Juist omdat wij importeur zijn, hebben wij alle kennis in huis. Onze welgetrainde instrumentmakers in onze beide servicecenters kunnen dan ook alle reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Vul ons serviceformulier in en we nemen direct contact op.

 

De voordelen op een rij:
 

 Twee Spectra-servicecenters, altijd de snelste service

 Als importeur altijd toegang tot de laatste updates

 Al 50 jaar ervaring met meetinstrumenten

 Alle onderdelen en bouwlasers ruim op voorraad

 

Spectra afbouwlaser bij visser-assen.nl
Afschotlaser bij visser-assen.nl
Bouwlaser bij visser-assen.nl
Kofferset bouwlaser Spectra