Betaalmogelijkheden

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om te betalen:
 

iDEAL

iDEAL: snel, vertrouwd en veilig

De simpelste betalingsmogelijkheid is iDEAL. Bij het afronden van je bestelling kom je in het internetbankieren-inlogscherm van je eigen bank. Via een beveiligde verbinding kun je eenvoudig betalen. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan is een snelle afhandeling van je bestelling op deze manier gegarandeerd. 

 

Creditcards

Betalen via creditcard

Wereldwijd gezien is het betalen met behulp van een creditcard een van de populairste betaalmethoden. Betaal je met je creditcard, dan geniet je als klant extra aankoopbescherming. Dit houdt onder ander in dat je het aankoopbedrag gemakkelijk kunt terugboeken. Omdat creditcards van de maatschappijen MasterCard en VISA verreweg het populairst zijn, kun je bij ons betalen met een creditcard van een van deze beide firma's.

 

PayPal

PayPal: betalen met je online portemonnee

Een andere online betaalmethode die snel aan populariteit wint, is het betalen met behulp van je PayPal-account. PayPal is een uitvinding van Tesla-baas Elon Musk en kun je het beste beschouwen als een online portemonnee. Je maakt hiervoor eenmalig een account aan, waarna je je tegoed eenvoudig kunt opwaarderen via een creditcard of online bankieren. Vervolgens kun je zeer gemakkelijk alle online betalingen verrichten.

 

 

Vooruitbetalen via proforma factuur

Met vooruitbetalen maak je het bedrag, bijvoorbeeld via internetbankieren, over op IBAN-nummer NL33 INGB 0654 6623 20 t.n.v. Visser Assen bv Assen, onder vermelding van je ordernummer. Voorafgaand krijg je van ons een proforma factuur, waarna je het verschuldigde bedrag via telebankieren kunt overmaken. Houd hierbij rekening met twee à drie werkdagen overboektijd. Heb je internetbankieren van ING, ABN-AMRO, Rabobank of SNS Bank, overweeg dan om via iDEAL te betalen. Bij betaling via iDEAL wordt je bestelling namelijk sneller afgeleverd.


 

Op rekening / factuur

Betalen op rekening is mogelijk nadat we een account aanmaken met de optie om op rekening te bestellen. Dit is alleen mogelijk voor:

  • Stichtingen, (semi-)overheidsinstellingen, scholen of VVE’s . De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.
  • Bestaande klanten met een Visser Assen debiteurnummer. Alle afspraken en condities gelden na aanmaken account tevens in de webshop

Kom je in aanmerking voor VA-Account Op Rekening? Ga naar het aanvraagformulier

MisterCash

Betalen vanuit België via Bancontact/Mister Cash

Ook voor onze Belgische klanten hebben wij het afrekenen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van Bancontact/Mister Cash. Hiervoor kiest u bij stap 4 de optie 'Bancontact / Mister Cash'. Vervolgens moet u de naam invullen welke op uw kaart staat vermeld en vult u het kaartnummer in. Deze zeventiencijferige code voert u in zonder spaties! Ten slotte komt u in uw vertrouwde betaalomgeving van uw bank, waarna u eenvoudig en snel kunt betalen. 

 

Met pin betalen bij visser-assen.nl

Betalen bij afhalen

We bieden je de mogelijkheid om je order af te halen en ter plaatse af te rekenen in onze showroom in Assen. Bij het afronden van je bestelling kun je eenvoudig aangeven dat je de bestelling wilt afhalen. Vervolgens nemen wij contact met je op wanneer je bestelling klaarligt. Het bedrag kan dan met de PIN worden voldaan bij de afhaalbalie.