Veelgestelde vragen

In onze webshop hanteren wij verschillende verzendtarieven. Plaats je een bestelling met een orderwaarde beneden de € 500,- (excl. btw) dan bedragen de verzendkosten slechts € 12,50.

 

Pallettarief
Indien een product op een pallet verstuurd moet worden en de orderwaarde beneden de € 500,- is, bedragen de verzendkosten € 50,-. Als dit van toepassing is vermelden we dit duidelijk op de productpagina. 

 

Franco levering vanaf 500 euro
Komt je bestelling boven de 500 euro uit, dan betaal je geen verzendkosten!

 

In principe staat bij elk product wat de verzendkosten zijn. Mocht je daar nog vragen over hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Meer dan 95 procent van de producten die we in onze webshops aanbieden, zijn uit voorraad leverbaar. Hiervoor geldt dan ook: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

 

Maatwerk verkeersborden
Sommige verkeersborden vereisen een kleine bewerking. Zo moet er bijvoorbeeld een eigen maatwerk tekst worden toegevoegd. Voor deze artikelen geldt dat je ze op werkdagen voor 12.00 uur moet bestellen om er zeker van te zijn dat ze nog dezelfde dag worden verzonden.

 

Uitzonderingen
Incidenteel zijn er producten die een langere levertijd hebben. Indien dit het geval is dan wordt dit duidelijk gecommuniceerd op de productpagina.

 

België
In sommige gevallen kan het zo zijn dat de overslag naar België niet haalbaar is voor onze transporteur. Houd er daarom rekening mee dat dit een dag langer kan duren dan gecommuniceerd. 

Ja hoor, dat is mogelijk. Naast onze uitgebreide webshop, hebben wij ook een showroom. Deze bevindt zich in Assen. Als je bij het afronden van je bestelling aangeeft dat je deze wilt ophalen, leggen wij de goederen alvast voor je klaar.

Ja, dat kan. Wij snappen dat je niet heel de dag wilt thuiszitten om de komst van de chauffeur af te wachten. Daarom is het mogelijk om in de afrondingsfase van je bestelling een ander afleveradres toe te voegen.

Ons rekeningnummer is NL20 RABO 0362 7432 23. Wil je de order vooruitbetalen? Maak dan het bedrag, bijvoorbeeld via internetbankieren, over op IBAN-nummer NL20 RABO 0362 7432 23 t.n.v. Visser Assen BV te Assen, onder vermelding van je ordernummer.

Bij ontvangst van je bestelling, krijg je een goederenafgiftebon. Dit is echter geen factuur! De factuur wordt achteraf automatisch per e-mail verzonden. Wil je vooraf een factuur ontvangen om het bedrag over te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden jou verschillende betaalmogelijkheden om het verschuldigde orderbedrag te voldoen. Zo is het mogelijk om via iDEAL of bankoverschrijving te betalen. Een derde mogelijkheid is betalen bij het afhalen in onze showroom in Assen. Belgische klanten kunnen eenvoudig betalen via Bancontact/Mister Cash.

Onze webshop is onderdeel van Visser Assen. Als totaalleverancier voor de bouw en infra zijn wij al bijna vijftig jaar een vertrouwde naam in onze branche.

Ook Belgische klanten kunnen prima bij ons terecht. Sterker nog, wij verzenden zonder extra kosten naar België en Luxemburg. Ook dan is een snelle levering gegarandeerd. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij het betalen via Bancontact/Mister Cash ingevoerd.

Ja, wij leveren uitsluitend producten van gerenommeerde merken. Deze zijn door de fabrikant voor aflevering aan een grondige inspectie onderworpen.

Voor het afleveren van je bestelling zijn we afhankelijk van derden. Hoewel onze producten met de grootste zorg worden ingepakt, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je pakket niet heel overkomt. Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar: 088 13 43 600.

Voor al onze producten geldt de wettelijke garantietermijn. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde producten ook een fabrieksgarantie. De garantietermijn kan dus per product verschillen. Heb je een vraag over garantie, neem dan contact op via ons contactformulier of bel 088 13 43 600.

Wij tonen zowel de prijs exclusief als inclusief btw. De vetgedrukte prijzen zijn de prijzen exclusief btw. De normaal gedrukte prijs is de prijs inclusief btw.

Staat je vraag er niet bij, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel 088 13 43 600.

Jazeker! Geregeld hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en combideals. Zo kun je uitstekende producten voor een extra scherpe prijs aanschaffen. Voor onze actuele acties, klik hier.


 

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op, dan beantwoorden wij je vraag zo spoedig mogelijk. 

 

Contact opnemen