Metaaldetector

Metaaldetector

Op zoek naar een putdekseldetector of magnetometer? Je vindt het in deze categorie!

Producten per pagina
Sorteer op:
Putdekseldetector C.Scope CS880 -7%
Favoriet
Vergelijken
 • Robuust en eenvoudig model
 • Met zoemer en LED-verlichting
 • Geen verstoring door lichte metalen
Putdekseldetector Fisher M-97 -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Detecteert putdeksels tot 130 cm diep
 • Zeer comfortabel
 • Exacte plaatsbepaling
Favoriet
Vergelijken
 • Detecteert magnetische velden
 • Ideaal voor waterleidingbedrijven
 • Detecteert geen aluminium, brons of koper
Favoriet
Vergelijken
 • Detectiediepte tot 20 cm in beton
 • Opsporen en lokaliseren van betonijzer, spankabels, etc...
 • Inclusief draagriem en opbergtas

Een putdekseldetector of een magnetometer zijn beide vormen van een professionele metaaldetector. Ongeschikt om er goud en zilver mee op te kunnen sporen, maar juist bedoeld om er grote metalen voorwerpen mee op te kunnen sporen. Ideaal voor de GWW-sector dus!

 

Putdekseldetector van C.Scope of Fisher

In ons online aanbod met putdekseldetectors bieden wij je de keuze uit een voordelige metaaldetector van C.Scope en een zeer geavanceerde putdekseldetector van het merk Fisher. De CS880 van de Britse fabrikant C.Scope is uitgevoerd met een verstelbare steel en een ergonomische handgreep. Deze putdekseldetector is speciaal ontwikkeld voor de GWW-sector. Met een detectiebereik van 40 cm is de CS880 uitermate geschikt voor het opsporen van putdeksels die niet al te diep onder de oppervlakte liggen.

 

Van een geheel andere orde is de M-97 van Fisher. Deze putdekseldetector van Amerikaans topfabricaat is een uiterst professionele metaaldetector. Uitgevoerd met een analoge meter en enkele bedieningsknoppen verschaft deze putdekseldetector je de beste informatie over diep gelegen putdeksels. Zeer diep gelegen putdeksels. De Fisher M-97 detecteert namelijk putdeksels die op een maximale diepte van wel 120 cm liggen. Bovendien geeft deze putdekseldetector een zeer precieze plaatsbepaling van deze putdeksel aan.

 

Welke putdekseldetector je ook besluit aan te schaffen, beide modellen zijn geschikt voor het opsporen van grotere metalen voorwerpen. Zowel onder de grond als zelfs onder het asfalt. Bovendien zijn beide putdekseldetectors niet gevoelig voor kleine metalen voorwerpen. Bij kleine metalen objecten als spijkers of schroeven zal de putdekseldetector dus geen signaal geven.

 

Magnetometer M-Scan van C.Scope: een bijzondere metaaldetector

Een snelle blik op de producten in deze categorie metaaldetectors leert je dat er nóg een metaaldetector in ons online aanbod te vinden is. En de M-Scan Magnetometer van C.Scope. Dit is een nieuw model metaaldetector en een vreemde eend in de bijt. Het eerste dat je hieraan in het oog springt is de zoekschijf. Of liever gezegd: het ontbreken hiervan. De Magnetometer is een metaaldetector die is uitgevoerd met een grafisch display en heeft een detectiebereik van maar liefst 5 meter. De M-Scan wordt met veel enthousiasme gebruikt voor het waterleidingnetwerk, maar is eveneens geschikt voor het detecteren van andere verborgen voorwerpen van metaal.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600