Total Stations

Total Stations

Total Stations worden gebruikt voor het in lijn brengen van punten op bouwterreinen en andere projecten. Als importeur van Trimble kunnen wij naast alle bouwlasers verschillende Total Stations van deze Amerikaanse topfabrikant leveren.

 

Wil je optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van een Total Station, combineer deze dan met een datacollector, dan ben je direct compleet.

 

Total Station Trimble bij Visser Assen
Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
 • Nauwkeurigheid: ±2 mm + 2 ppm
 • Zelfkalibrerend en zelfnivellerend
 • Inclusief Trimble Vision
Favoriet
Vergelijken
 • Nauwkeurigheid 1”
 • Inclusief Trimble Vision
 • DR afstand 150 meter
Favoriet
Vergelijken
 • Nauwkeurigheid 3”
 • Exclusief Trimble Vision
 • DR afstand 1300 meter
Favoriet
Vergelijken
 • Nauwkeurigheid 3”
 • Inclusief Vision
 • DR-afstand: 100 meter

Eén oplossing voor al je uitzetwerkzaamheden met GPS

Met de Trimble Total Station uitzetrobot kun je eenvoudig en alleen je hele bouwproject met GPS uitzetten, inmeten en bewerken. En dat waar en wanneer je maar wilt, rechtstreeks in AutoCAD.

Het leren werken met de uitzetrobot is werkelijk kinderspel. In slechts één dag heb je al precies door hoe het werkt en na een week gebruik in de praktijk wil je nooit meer zonder. En daar hoef je geen maatvoerder of landmeter voor te zijn.

 

Kosten besparen met de Total Station uitzetrobot  

Dankzij de Trimble uitzetrobot kun je veel kosten besparen. Alles kan namelijk door slechts één persoon worden gedaan. Het maatvoering proces wordt eveneens een stuk gemakkelijker en sneller. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van derden of een van een goede werkvoorbereiding op kantoor. Bewerkingen kunnen namelijk ook realtime en rechtstreeks in AutoCAD op de bouwplaats worden gedaan. Je kun bovendien gewoon met de tablet in de cloud werken. Zo heb je dus altijd en overal toegang tot je tekeningen en bestanden.

 

Met de Total Station uitzetrobots van Trimble kan één persoon gemakkelijk een geheel bouwproject met GPS uitzetten, inmeten en bewerken.  Met een uitzetrobot van Trimble heb je dus 1 oplossing voor al je uitzetwerkzaamheden.

 

De Total Station uitzetrobots worden geleverd met een datacollector voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde software waardoor je waar en wanneer je maar wilt rechtstreeks kunt werken in AutoCaD.

 

Uitzetten met GPS wordt kinderspel met uitzetrobot Trimble

Het leren werken met de Trimble Total Station uitzetrobots is werkelijk kinderspel. In slechts één dag heb je al precies door hoe het werkt en na een week gebruiken in de praktijk wil je nooit meer zonder. Daar hoef je echt geen maatvoerder of landmeter voor te zijn.

 

Uitzetrobot werkt kostenbesparend

Dankzij de Total Station uitzetrobot kun je veel kosten besparen. Alles kan namelijk door slechts één persoon worden gedaan. Het maatvoering proces wordt eveneens een stuk gemakkelijker en sneller omdat je niet langer afhankelijk bent van derden of een goede werkvoorbereiding op kantoor. Bewerkingen kunnen namelijk ook realtime en rechtstreeks in AutoCaD op de bouwplaats worden gedaan. Je kunt bovendien gewoon met de tablet in de cloud werken: zo heb je dus altijd en overal toegang tot je tekeningen en bestanden.

 

Hoeveel besparen met de uitzetrobot?

Hieronder staat een besparingstabel waarin wij uitgaan van veertig werkbare weken. Vermenigvuldig het aantal uren per jaar met de kostprijs van je medewerkers, dan kun je exact uitrekenen hoeveel je kunt besparen door anders te gaan werken. De aanschafwaarde van een uitzetrobot is dus in de meeste gevallen al binnen een jaar terugverdiend! Bovendien kun je te allen tijde op de ondersteuning van onze specialisten rekenen, zodat het kostbare toestel niet op de plank blijft staan.

 

  Traditioneel (meetband) 2 personen met Total Station Uitzetrobot Visser Assen
Uren per week 10 uur 4 uur 2.5 uur
Aantal personen 3 personen 2 personen 1 persoon
Totaal aantal uren per jaar 1200 uur 320 uur 100 uur

 

Total Stations en Visser Assen

In samenwerking met Visser Assen heeft Trimble de juiste Total Station uitzetrobot ontwikkeld voor toepassingen in de bouw. Koop je bij ons een Total Station, dan krijg je de service en ondersteuning erbij. Om te bewijzen dat onze uitzetrobots ook voor jou het verschil kunnen maken, geven onze specialisten graag een demonstratie op jouw bouwlocatie.

 

Al meer dan 500 aannemers in Nederland en België zijn je al voorgegaan en werken al met de uitzetrobot van Visser Assen.

 

Trimble Robotic Total Station uitzetrobot met onbegrensde mogelijkheden

Met een Robotic Total Station uitzetrobot van Trimble open je deuren die voorheen gesloten waren. Informeer naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van een (gebruikte) Robotic Total Station, bel onze accountmanager Arsène te Beek: 06 - 518 580 16

 

Demonstratie op locatie 

Al meer dan 500 aannemers in Nederland en België zijn je voorgegaan en werken al met een Total Station uitzetrobot van Trimble of Spectra, aangeschaft bij Visser Assen.

Om te bewijzen dat onze uitzetrobot ook voor jou het verschil kan maken, geven wij graag een demonstratie op jouw bouwlocatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialisten

Arsène te Beek (06-518 580 16) of Lykle Stegenga (06-336 406 01).

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600