Visser Assen

Visser Assen, opgericht in 1974 door wijlen Jan Visser, is al 50 jaar dé leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening. Als importeur van Spectra Precision Laser lopen we voorop op het gebied van meetapparatuur, zoals bouwlasers, gps, Total Stations en 3D-laserscanners. 

 

Begin 2023 is Visser Assen gefuseerd met de Aannemers Inkoop Centrale B.V. te Harderwijk, kortweg AIC, tot de AIC Visser Groep. Hiermee is een ijzersterke totaalleverancier voor bouw- en inframaterieel ontstaan. Samen richten wij ons op het verhuren, repareren, kalibreren en keuren van meetinstrumenten en bouwmaterieel. Met drie vestigingen in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland is er altijd een vestiging in de buurt, waar zowel bedrijven als particulieren terechtkunnen voor de aanschaf van bouw- en inframaterieel.

 

Visser Assen locatie foto

 

Snelle levertijden

In ons moderne magazijn hebben we vrijwel alles ruim op voorraad. We kunnen hierdoor supersnel leveren. Bestel je dus op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling, in 95% van de gevallen, dezelfde werkdag nog verzonden. Wanneer het orderbedrag hoger is dan € 500,- wordt deze zelfs gratis afgeleverd. Ook levering op werklocaties zoals de bouwplaats is mogelijk. Kortom, optimaal gemak!

 

Ook omdat wij een eigen productieafdeling voor verkeersborden hebben kunnen wij die supersnelle levering ook voor aangepaste borden garanderen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je materieel bij ons af te halen in Assen.

Mocht het wat langer duren voordat je producten verstuurd worden of opgehaald kunnen worden, dan word je ruim van tevoren ingelicht om teleurstellingen te voorkomen.  

 

Persoonlijke service

Snelheid en service zijn bij ons altijd vanzelfsprekend. Niet alleen leveren we supersnel, ook zijn we direct bereikbaar via diverse kanalen. Heb je vragen over een bestelling of wil je advies over een product? Neem dan gerust contact met ons op om een productspecialist te spreken.

 

Ook ben je altijd welkom bij onze fysieke locatie in Assen voor een kop koffie en om ons te leren kennen. Je zult dan ontvangen worden aan onze servicebalie, wat tevens de afhaalbalie is van webshopbestellingen. Direct sta je ook al in ons magazijn, waar je zicht hebt op ons magazijn en onze magazijnmedewerkers en kun je zien hoe hard zij aan het werk zijn.