Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Over Visser Assen

Visser Assen over Visser Assen

 

KENNIS & KWALITEIT
Al meer dan 40 jaar is Visser Assen dé leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening. Als importeur van Spectra Precision Laser lopen we voorop op het gebied van meetapparatuur, zoals bouwlasers, GPS, Total Stations en 3D-laserscanners. Onze servicecenters in Assen en Veghel zijn voorzien van een moderne instrumentmakerij, wat garant staat voor professioneel onderhoud en reparaties van meetinstrumenten.
Door middel van persoonlijke verkoop, onze vestigingen en webshops, bedienen wij klanten door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERTIJDEN
In ons moderne magazijn hebben we vrijwel alles ruim op voorraad. We kunnen hierdoor supersnel leveren. Bestel je dus op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling, in 95% van de gevallen, dezelfde dag nog verzonden. Wanneer het orderbedrag hoger is dan €350,- wordt deze zelfs gratis afgeleverd. Ook levering op werklocaties zoals de bouwplaats is mogelijk. Kortom, optimaal gemak!

 

24 UUR PER DAG
Onze webshops zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, op deze manier kun je op elk moment eenvoudig bestellen. Liever persoonlijk contact of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs.

 

PERSOONLIJKE SERVICE
Snelheid en service zijn bij ons vanzelfsprekend. Niet alleen leveren we supersnel, ook zijn we direct bereikbaar via diverse kanalen. Heb je vragen over een bestelling of wil je advies over een product?
Neem gerust contact met ons op:

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 118 18 88