Straatnaamborden

Straatnaamborden

Niet weten in welke straat je je bevindt? Dat zal je met Visser Assen niet snel overkomen. Wij kunnen namelijk alle straatnaamborden leveren.

 

De vele voordelen van een straatnaambord van Visser Assen:

 • Zeer ruime voorraad, dus snel geleverd
 • In diverse lengten van 50 tot 120 cm
 • Retroreflecterende folie met garantie
 • Officieel straatnaambord
 • Met dubbel omgezette rand voor bescherming en plaatsen van de beugels
Producten per pagina
Sorteer op:
Straatnaambord N01 15 cm -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Officieel straatnaambord
 • Lengte: 50 t/m 120 cm
 • Met dubbel omgezette rand
Straatnaambord N03 hoog met of zonder ondertekst -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Officieel straatnaambord met ondertekst
 • Lengte: 50 t/m 120 cm
 • Met dubbel omgezette rand

Straatnaambord bestellen? Ook dat kan natuurlijk bij Visser Assen! Zo kun je voor iedere gelegenheid een professioneel straatnaambord laten maken.

 

Straatnaambord met dubbel omgezette rand

Als je besluit bij ons een straatnaambord te laten maken, dan kun je er als vanzelfsprekend van op aan dat het bord dat bij jou op de mat valt aan alle wettelijke eisen voldoet. Een van de eisen die door het RVV aan een officieel verkeersbord of straatnaambord worden gesteld, is dat het bord in kwestie is uitgevoerd met een dubbel omgezette rand. Een dubbel omgezette rand dient bij een goede montage meerdere doeleinden.

 

In bijna alle landen die ons land omringen, komen we ze nog vaak tegen: platte verkeersborden. Deze borden zijn natuurlijk een stuk goedkoper – want minder materiaal –, maar zijn ook een stuk onveiliger. Dit komt omdat bij een eventuele zijdelingse aanrijding de vlijmscherpe rand van het verkeersbord als een mes door de boter door alles heen snijdt. Met een dubbel omgezette rand wordt een mogelijk fataal ongeluk tot het minimum beperkt. Want bij een dubbel omgezette rand bevindt de scherpe rand zich aan de binnenzijde van het straatnaambord.

 

Een ander pluspunt van een straatnaambord met een dubbel omgezette rand is dat deze een bord veel steviger maakt. Zo kan het straatnaambord lang niet zo snel worden omgebogen. Dit voorkomt onherstelbare beschadigingen.

 

Het derde voordeel van een dubbel omgezette rand is dat een uitstekende mogelijkheid om hieraan je bevestigingsbeugels te monteren. Zo vallen de twee bouten van de verkeersbordbeugels exact in de uitsparingen van het straatnaambord. Zo hangt je bord veilig, mooi en solide aan een flespaal of een lichtmast.

 

Straatnaambord officieel of als geschenk

Ondanks het feit dat onze straatnaamborden aan alle wettelijke eisen voldoen om aan de openbare weg te mogen worden gebruikt, hangt een straatnaambord lang niet altijd op de openbare weg. Een gepersonaliseerd straatnaambord is namelijk ook een geweldig geschenk om weg te geven bij een bepaalde gelegenheid. Zo hebben vele meesters en juffen bij een jubileum of pensioen al een eigen schoolplein gekregen. Ook wordt een straatnaambord weleens gebruikt om in de tuin te hangen als iemand Abraham of Sarah ziet. Bovendien komen wij onze straatnaamborden geregeld tegen als interne wegbewijzering in grote gebouwen of om de straten op een eigen terrein aan te geven. Je ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600