GNSS-ontvangers

GNSS-ontvangers

Wil je echt overal zeer nauwkeurig in het veld kunnen uitmeten? Dan is een GNSS-ontvanger onmisbaar! Met behulp van deze ontvangers sta je altijd en overal in verbinding met tal van satellieten. Verbind hem met een datacollector, opdat alle relevante informatie direct op het scherm wordt weergegeven.

Producten per pagina
Sorteer op:
GPS-ontvanger Spectra SP60 -36%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken

Bij Visser Assen vind je altijd een uitstekende oplossing om GPS-signalen mee op te kunnen vangen. Als importeur van Spectra Precision is alles snel uit voorraad af te leveren.

 

GPS-ontvangers

De GNSS-ontvangers van Spectra Precision kunnen worden geleverd met Land2Map-software voor snel en eenvoudig landmeten. Met de combinatie van GPS-ontvanger, en Panasonic Tablet + Land2Map heb je alles in huis om accuraat in te meten en uit te zetten.

 

GNSS-ontvanger ook te gebruiken als muis in combinatie met een Total Station

Met behulp van Land2Map software kun je de GPS-ontvangers koppelen aan een Total Station. Als zowel Total Station als GPS is gekoppeld, is geïntegreerd meten mogelijk. Ook het genereren van uitzetrapporten en deformatierapporten is mogelijk. Je GPS-ontvanger kun je gebruiken als muis om punten uit te zetten in je tekening. Dit maakt intekenen zeer efficiënt en eenvoudig.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600