BouwTag PRO GPS Europa

  • Artikelnummer: 131554 | Track & Trace
  • Merk: VA
BouwTag PRO GPS Europa
STAP 1. Aantal
Staffelprijzen Bouwtag
1+ 189,00
vanaf 10 st. 149,00
STAP 2. Verbinding
Staffelprijzen Verbinding
Looptijd 12 maanden
1-9 st. 3,00 p/m
10-249 st. 2,00 p/m
250-999 st. 1,50 p/m
1 jaar

Verbindingsprijs p/m: *

*Je betaalt per verbinding per maand. De verbindingskosten worden jaarlijks gefactureerd. De verbinding gaat van start bij ingebruikname van de BouwTag.

  • 189,00 p/st
  • 228,69 incl. btw
TOTAAL:
  • incl. btw
  • Dekking in heel Europa
  • Batterijduur 5 jaar | Exacte locatiebepaling via GPS
  • Binnen 24 uur Diefstalopvolging
Vraag eenvoudig de prijs op via de 'Aanvraag'-button of door te bellen naar 088 13 43 600

 

Verzendkosten € 12,50, boven € 500,- excl. btw gratis verzending
Dekking in heel Europa
5 jaar Batterijduur 
Binnen 24 uur Diefstalopvolging
Exacte locatiebepaling via GPS
IP65 Waterdicht
Afmeting 170x38x40 mm
5 X per dag Locatiemelding óf melding bij beweging

Omschrijving BouwTag PRO GPS Europa

Omschrijving BouwTag PRO GPS Europa

De BouwTag PRO GPS Europa is de meest geavanceerde verschijningsvorm van onze BouwTag. Deze extreem nauwkeurige en veelzijdige traceertag heeft een batterijduur van maar liefst vijf jaar en kan meerdere meldingen doorgeven.

 

Traceertag met extreem hoge precisie

De BouwTag PRO GPS Europa is duidelijk de meest complete versie van de BouwTag, en dat merk je aan alles. Hij is natuurlijk een stukje zwaarder en vooral groter, maar de mogelijkheden zijn dan ook duidelijk meegegroeid. Zeker wat betreft de nauwkeurigheid van de locatiemelding, is de PRO GPS ongeëvenaard. De BouwTag PRO GPS Nederland is namelijk de enige traceertag die is uitgerust met een GPS-chip, waardoor de locatie via GPS exact wordt doorgegeven.

 

Materieelbeveiliging met BouwTag PRO GPS Europa biedt de meeste veiligheid

Materieelbeheerders die de beste en veiligste oplossing willen voor hun materieelbeheer, komen haast als vanzelf bij de grote BouwTag PRO GPS Europa uit. Want alleen deze traceertag biedt zoveel meer dan de andere tracktags. Want niet alleen wordt de locatie met behulp van GPS tot op de meter nauwkeurig bepaald, er wordt eveneens een melding gegeven als het stuk materieel wordt verplaatst. Bovendien geeft de PRO GPS je een seintje als de beweging is gestopt, waarna opnieuw de exacte locatie wordt doorgegeven.

 

GPS-tracker met exacte locatiemelding

De traceertag BouwTag PRO GPS Europa is de meest geavanceerde vorm van materieelbeveiliging, en dat tegen een gunstig tarief. Want voor een bedrag vanaf nog geen 2 euro per maand heb jij altijd je materieel inzichtelijk. Lijm deze traceertag met montagekit op het stuk materieel van jouw keuze, en je krijgt maar liefst vijf keer per dag de GPS-locatie door waar je materieel zich bevindt. En niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Spanje. Of Malta. Of Polen. Bovendien heb jij dankzij de speciale BouwTag-app 24/7 inzicht in de locatie van je kostbare materieel. En dat werkt wel zo relaxed.

 

Tracktag met volledig serviceprogramma

Het serviceprogramma is bij de BouwTag PRO GPS Europa uiteraard eveneens zoals je van Visser Assen mag verwachten. Want wij leveren deze traceertags naar wens hoogstpersoonlijk bij je af. Onze productspecialist helpt je natuurlijk bij het aanbrengen van de BouwTag, en geeft je een volledige uitleg over de werking van de locatietracker. Hij legt je uit hoe de app werkt en hoe je een materieelstuk kunt toewijzen aan de bewuste traceertag. Heb je na de uitgebreide uitleg nog vragen? Dan staat ons serviceteam altijd paraat om je te woord te staan.

 

Lokaliseertag met alarmopvolging

Zie jij in de app op je smartphone of tablet dat jouw materieelstuk zich op een totaal andere plek bevindt dan waar het zou moeten zijn? Neem dan contact op met onze eigen meldkamer. C24 biedt de garantie dat zij al binnen 24 uur actie ondernemen. Op deze manier hebben wij al vele vermiste materieelstukken weten op te sporen en de dief op heterdaad kunnen betrappen.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties BouwTag PRO GPS Europa

BouwTag
Nauwkeurigheid 10 - 20 meter
Levensduur batterij 5 jaar
Aantal positiemeldingen Meerdere start/stop/bewegingsmeldingen,GPS: 5 per dag
Afmeting (l x b x h) mm
Gewicht gram

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600