Kogelspiegels

Kogelspiegels

Kogelspiegels bieden vanuit iedere hoek een optimaal zicht. Wij bieden robuuste kogelspiegels van acryl aan die een 90º-, 180º- of zelfs 360º-zicht bieden. Alle kogelspiegels zijn vervaardigd uit acryl, een lichte kunststof die 25 keer sterker is dan glas. Ze kunnen dus een stootje hebben.

Producten per pagina
Sorteer op:
Heftruckspiegel -20%
Favoriet
Vergelijken
 • Optimaal zicht voor heftruckchauffeurs
 • Inclusief beugel
 • Gemakkelijk te monteren
Kogelspiegel 180 graden -20%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 50, Ø 60, Ø 80 en Ø 100 cm
 • Voor industrie, winkels en wonen
 • Biedt kijkhoek van 180 graden
Kogelspiegel 360 graden -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 50, Ø 60, Ø 80 en Ø 100 cm
 • Voor industrie, winkels en wonen
 • Biedt kijkhoek van 360 graden
Kogelspiegel 90 graden -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 50, Ø 60, Ø 80 en Ø 100 cm
 • Voor industrie, winkels en wonen
 • Biedt kijkhoek van 90 graden

In ons buitengewoon gevarieerde aanbod aan tal van soorten spiegels is het de kogelspiegel die eveneens een bijzondere plaats inneemt. Want een kogelspiegel is uitermate geschikt om vanuit meerdere hoeken een overzicht te kunnen bieden op de situatie. De kogelspiegels zijn ruwweg op te delen in drie varianten: je hebt de 90°-, de 180°- en de 360°-versie van de bolspiegel.

 

Kogelspiegel 90 graden werkt in twee richtingen

Verreweg de meest eenvoudige uitvoering van onze bolspiegel model 90 graden. Dit houdt in dat deze kogelspiegel vanuit twee kanten zicht biedt op een situatie die je normaal maar zeer moeilijk in de gaten kunt houden. Dankzij de vorm van een achtste bol biedt deze kogelspiegel een kijkhoek van 90 graden. Dit betekent dat je van twee kanten zicht hebt op de situatie. Het voordeel van een kleine kijkhoek is dat het beeld niet flink wordt verkleind. De gebruikersafstand is dus relatief groot.

 

Kogelspiegel 180 graden voor zicht uit drie richtingen

Een andere variant op de drie soorten bolspiegels is de kogelspiegel 180 graden. Deze bijzondere spiegel heeft de vorm van de helft van een halve bol. Dankzij de vorm van een vierde bol biedt deze kogelspiegel een kijkhoek van 180 graden. Dit betekent dat je van drie kanten zicht hebt op de situatie. Zo heb je niet alleen van voren en van links zicht op alles, maar ook van de rechterzijde. Het beeld wordt bij deze spiegel niet al te veel verkleind.

 

Kogelspiegel 360 voor volledig zicht rondom

De laatste variant op de drie vormen van kogelspiegels in ons online assortiment is de kogelspiegel 360 graden. Deze heeft de vorm van een halve bol. Dankzij de vorm van een halve bol biedt deze bolspiegel een kijkhoek van 360 graden. Dit betekent dat je van alle kanten zicht hebt op de situatie. Zo heb je niet alleen van voren en van de beide zijkanten zicht op alles, maar zelfs ook van de achterzijde. Het beeld wordt bij deze spiegel echter wel behoorlijk verkleind.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600