Afschotlaser Spectra GL720

Afschotlaser Spectra GL720

De Spectra GL720 is niet zo maar een zelfstellende, dubbel afschotlaser. Deze robuuste laser is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij machinebesturing en drainagewerkzaamheden. Maar ook bij het storten van beton is de GL720 onmisbaar.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot: X-as -10 tot +10 procent; Y-as -0.500 tot +2..
  • Inclusief HL700 handontvanger
  • Handmatig in afschot te zetten
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot: X-as -10 tot +10 procent; Y-as -0.500 tot +2..
  • Set zonder handontvanger
  • Handmatig in afschot te zetten

De GL720 van Spectra Precision beschikt over een buitengewoon stabiele laserstraal. Door zijn zeer stabiele laserstraal en het ontbreken van een zogenaamde 'dode hoek' is de Spectra GL720 zeer geschikt voor gebruik op grote afstanden. Het diameterbereik van deze laser is wel 900 meter. Ook bij plaatsing op een hoog statief blijft de GL720 zeer stabiel.  Met een slagvaste, aluminium behuizing en een zeer robuust opgebouwd binnenwerk is deze Spectra GL720 van hoge kwaliteit. Daarom durven wij hier gerust 7 jaar Premium garantie op te geven. De laser is uitgerust met een oplaadbaar accupakket waarmee tot 30 uur achtereenvolgend kan worden gewerkt. De GL720 wordt standaard geleverd met de Spectra HL700 handontvanger.

 

Afschotlaser Spectra met gemakkelijk in te stellen afschot en rotatiesnelheid

Het menu van  de GL720 is eenvoudig te bedienen. Het afschot percentage is per zijde in te voeren. Bij uitschakeling van de laser blijft het afschotpercentage in het menu bewaard. Ook na het invoeren van afschot blijft de laser uiterst nauwkeurig.

 

Daarnaast is ook de rotatiesnelheid in te stellen op 300, 600 of zelfs 900 rotaties per minuut. Dit is ideaal als de laser gebruikt wordt bij het aansturen van de hydrauliek van machines, zoals kilverborden, levellers of graders.

 

Dubbel-afschotlaser met simpel af te schermen zijden

De grote glazen glaskast van de Spectra is schuin geplaatst waardoor vocht eenvoudig afloopt. Met behulp van kunststof shutters kunnen de zijdes van de laser worden afgeschermd. Hiermee voorkom je weerkaatsing van het signaal in glas.  

 

Spectra-importeur voor de Benelux

Visser Assen is de officiële importeur en dealer van de Spectra lasers voor de Benelux. Wij leveren zowel aan de professionele als aan particuliere markt. Als importeur en de officiële dealer van de Spectra Precision lasers voor de Benelux kunnen wij het gehele assortiment van dit topmerk uit voorraad leveren. Ook onderdelen en accessoires hebben wij ruim op voorraad. Daarnaast heeft Visser Assen als enige in Nederland gecertificeerde service centers voor onderhoud en reparatie van Spectra lasers. Eventuele garantie aanvragen worden door ons beoordeeld en afgehandeld.  

 

GL720 Spectra in combinatie met machineontvangers en machinebesturing

De Spectra GL720 wordt standaard geleverd met de Spectra HL700 ontvanger. Daarnaast is deze laser ideaal te gebruiken met onze machineontvangers CR700, LR30 en LR50 en/of in combinatie met onze in hoogte verstelbare statieven. Ook voor alle andere machineontvangers die op hydraulisch aangestuurde machines werken.

 

Afschotlaser Spectra GL720, voor wie?

De GL720 is ideaal voor Infra-loonbedrijven, betonbedrijven en bedrijven die met hydraulische machines werken.

Afschotlaser blog lezen?

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600