Afschotlaser Spectra GL722

Afschotlaser Spectra GL722

De Spectra GL722 is niet zo maar een zelfstellende, dubbel afschotlaser. Deze robuuste laser is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij machinebesturing en drainagewerkzaamheden. Maar ook bij het storten van beton is de GL722 onmisbaar.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot: X-as -10 tot +10 procent; Y-as -0.500 tot +2..
  • Inclusief CR600 combinatie-ontvanger
  • Met radio-afstandsbediening RC703
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot: X-as -10 tot +10 procent; Y-as -0.500 tot +2..
  • Set zonder handontvanger
  • Met radio-afstandsbediening RC703

Net als de GL720, is de GL722 van Spectra eveneens uitgerust met een bijzonder stabiele laserstraal. Door deze zeer stabiele laserstraal en het ontbreken van een zogenaamde 'dode hoek' is de Spectra GL722 buitengewoon geschikt voor gebruik op grote afstanden. Het diameterbereik van deze laser is maar liefst 900 meter.

 

Ook bij plaatsing op een hoog statief blijft de GL722 zeer stabiel.  Met een slagvaste, aluminium  behuizing en een zeer robuust opgebouwd binnenwerk is deze Spectra GL722 van hoge kwaliteit. Daarom durven wij hier gerust 7 jaar Premium garantie op te geven. De laser wordt gevoed door een oplaadbaar accupakket waarmee tot 30 uur achtereenvolgend kan worden gewerkt. De GL722 wordt standaard geleverd met de Spectra CR600 combinatie ontvanger en RC702 radio-afstandsbediening

 

Afschotlaser dubbel afschot Spectra GL722 met een eenvoudig in te stellen afschot en rotatiesnelheid

Het menu van  de GL722 is zowel te bedienen op de laser zelf als ook op de meegeleverde RC702 afstandsbediening. Het afschot percentage is per zijde in te voeren. Bij uitschakeling van de laser blijft het afschotpercentage in het menu bewaard. Ook na het invoeren van afschot blijft de laser uiterst nauwkeurig. Met behulp van de afstandsbediening is het ook nog mogelijk om het afschotpercentage te wijzigen van plus naar min!

 

Daarnaast is ook de rotatiesnelheid in te stellen op 300, 600 of zelfs 900 rotaties per minuut. Dit is ideaal als de laser gebruikt wordt bij het aansturen van de hydrauliek van machines, zoals kilverborden, levellers of graders.

 

Dubbel-afschotlaser met af te schermen zijden

De grote glazen glaskast van de Spectra is schuin geplaatst waardoor vocht eenvoudig afloopt. Met behulp van kunststof shutters kunnen de zijdes van de laser worden afgeschermd. Hiermee voorkom je weerkaatsing van het signaal in glas. 

 

Spectra-importeur voor de gehele Benelux

Visser Assen is de officiële importeur en dealer van de Spectra lasers voor de Benelux. Wij leveren zowel aan de professionele als aan particuliere markt. Eventuele garantie aanvragen worden door ons beoordeeld en afgehandeld.  Spectra is een onderdeel van Trimble, wereldwijd leider in meetapparatuur voor de bouw, infra en gww.

 

GL722 in combinatie met machineontvangers en machinebesturing

De Spectra GL722 wordt standaard geleverd met de Spectra CR600 combinatie ontvanger. Daarnaast is deze laser ideaal te gebruiken met onze machineontvangers CR700, LR30 en LR50 en/of in combinatie met onze in hoogte verstelbare statieven. Ook voor alle andere machineontvangers die op hydraulisch aangestuurde machines werken.

 

Meest geavanceerde afschotlaser, voor wie?

De GL720 is ideaal voor Infra-loonbedrijven, betonbedrijven en bedrijven die met hydraulische machines werken.

 

Afschotlaser blog lezen?

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600