Service bouwlasers

Service bouwlasers

Jaarlijks onderhoud bij Visser Assen garandeert een goede en nauwkeurige werking van uw meetinstrument. Als importeur van Spectra Precision hebben wij instrumentmakers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden en repareren van Spectra Precision-lasers. Ook hebben wij als importeur alle onderdelen en accessoires op voorraad.

 

Naast de Spectra Precision-lasers zijn onze instrumentmakers getraind in het onderhouden van elk merk meetinstrument. Bovendien is Visser Assen het enige officiële geautoriseerde servicepunt in Nederland dat volledig bevoegd is om Spectra Bouwlasers te keuren en te onderhouden.

 

Meetinstrument keuren en onderhoud | Visser Assen

Ieder instrument dat bij Visser Assen wordt gecontroleerd, wordt voorzien van een certificaat en een kalibratiesticker. Op deze sticker staan de maand en het jaartal waarop het instrument opnieuw moet worden gecontroleerd. Zo kun je in één oogopslag zien wanneer je instrument weer toe is aan het jaarlijkse onderhoud.

 

Kalibratiesticker voor onderhoud Visser Assen
Kalibratiesticker

 

Waarom niet wachten met service aan je meetinstrument

Er hangt nogal wat af van de nauwkeurigheid en goede werking van je instrument. Een zuiver instrument voorkomt meetfouten en daarmee dure herstelwerkzaamheden. Ook wil je voorkomen dat je meetinstrument door achterstallig onderhoud stilstaat. Wij adviseren dan ook om onderhoud en kalibratie niet uit te stellen en je meetinstrument aan te bieden vóór het verstrijken van de datum op de keuringssticker. Tijdige controle garandeert een optimaal en nauwkeurig werkend instrument.

 

 

Hoe meld ik mijn instrument aan voor service?


Kosteloos bij je
opgehaald


Als je meetinstrument aan hercontrole toe is, kun je het eenvoudig via de webshop aanmelden. Het instrument wordt dan kosteloos door onze vervoerder bij je afgehaald.  Ook kun je je meetinstrument bij één van onze servicecenters inleveren. Na onderhoud en controle wordt het instrument weer kosteloos retour gestuurd of je kunt het instrument weer ophalen. Je kunt je meetinstrument uiteraard ook telefonisch aanmelden.


Vertrouwde
service


Bij binnenkomst wordt je meetinstrument direct verwerkt in ons computersysteem. Hierin wordt onder andere de hele historie van het meetinstrument bewaard. Na een grondige inspectie wordt het instrument schoongemaakt, de draaiende delen worden ingevet, waar nodig worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd en uiteindelijk wordt het instrument op onze range gekalibreerd met behulp van de nieuwste techniek. Uiteraard wordt het instrument zo afgeregeld dat het volledig voldoet aan de fabrieksspecificaties. Het meetinstrument wordt voorzien van een kalibratiesticker en een certificaat.

 


 Reparatie
met garantie

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat je meetinstrument moet worden gerepareerd. Ook dan kun je op ons rekenen. Ons serviceteam bekijkt wat er aan je instrument moet gebeuren en maakt dan een nauwkeurige inschatting van de kosten. Kleine reparaties tot € 250,00 (dit bedrag is inclusief onderhoud en kalibratie) worden zonder verder overleg uitgevoerd. Bij reparaties boven € 250,00 wordt er vooraf contact met je opgenomen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Als je akkoord gaat met de kosten, wordt het instrument gerepareerd en opnieuw gekalibreerd. Uiteraard geven wij volledige garantie op onze reparaties. Als je instrument binnen 3 maanden na reparatie dezelfde klacht vertoont, verhelpen wij deze geheel kosteloos. Besluit je na opgave van kosten het meetinstrument niet te repareren, dan brengen wij je € 35,00 onderzoekskosten in rekening. Deze kosten vervallen als je bij ons een nieuw meetinstrument aanschaft ter vervanging van het bewuste schade-instrument.

 

 


 Retour instrument

Voor onderhoud en kalibratie aan je meetinstrument rekenen wij een doorlooptijd van 1 week. Reparaties kunnen iets langer in beslag nemen, afhankelijk van de aard van de reparatie en het merk van het instrument. Als je instrument gereed is, wordt dit met onze vervoerder bij jou retour gebracht of je krijgt van ons bericht dat je het instrument weer kunt ophalen bij één van onze servicecenters.Voordelen
op een rijtje


Een jaarlijkse inspectie biedt enkel voordelen. Daarom, de belangrijkste voordelen op een rij:

  Voorkom meetfouten en kosten als gevolg hiervan

  Voorkom stilstand op het werk

  Geen onverwachte kosten

  Gratis halen en brengen

Een langere levensduur van je instrument

 

Kortom, als je ervoor kiest om je meetinstrument bij ons in onderhoud te plaatsen, ben je gegarandeerd van kwaliteit. 

 

Bouwlaser voor service aanmelden ►

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600