Bouwmeterkasten 125 A

Bouwmeterkasten 125 A

Op zoek naar krachtige en betrouwbare bouwmeterkasten met een capaciteit van maar liefst 125 ampère? Zoek niet verder! Onze bouwmeterkasten van 125 A zijn ontworpen om te voorzien in de elektrische behoeften van jouw bouwprojecten en tijdelijke locaties. Of je nu een ervaren aannemer bent of een ambitieuze doe-het-zelver, onze meterkasten bieden de perfecte oplossing voor een veilige en efficiënte stroomvoorziening op jouw locatie.

Producten per pagina
Sorteer op:
Bouwmeterkast PKI 125A -20%
Favoriet
Vergelijken
  • 125 ampère hoofdschakelaar
  • 2 x 63A 5-p + 3 x 32A 5-p + 6 x 230V
  • Slagvaste kunststof behuizing
Bouwmeterkast PKI 125A met bouwwaterput -25%
Favoriet
Vergelijken
  • 125 ampère hoofdschakelaar
  • Slagvaste kunststof behuizing
  • Met geïsoleerde watermeterput

Duurzaamheid en veiligheid staan centraal in de constructie van onze bouwmeterkasten. Ze voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zware omstandigheden op een bouwplaats. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie bieden onze meterkasten bescherming tegen weersinvloeden, schade en ongevallen, waardoor jouw elektrische installatie veilig blijft functioneren.

 

Bouwkast 125 A met duidelijke indeling en bediening

Het gebruiksgemak van onze bouwmeterkasten is een belangrijk kenmerk. Dankzij de duidelijke indeling en bediening zijn ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Met duidelijk gemarkeerde aansluitingen en veiligheidsvoorzieningen kunnen jouw medewerkers en technici snel en veilig elektrische apparatuur aansluiten en bedienen.

 

Bouwstroomkast 125 ampère biedt gigantische capaciteit

Onze meterkasten van 125 ampère bieden ruimschoots voldoende capaciteit om een breed scala aan elektrische apparaten en machines van stroom te voorzien. Of het nu gaat om krachtige machines, verlichting, gereedschap of tijdelijke kantoren, onze meterkasten zorgen voor een betrouwbare stroomvoorziening, zelfs onder zware belasting.

 

Bouwmeterkast 125A met robuust ontwerp

Daarnaast zijn onze bouwmeterkasten ontworpen met het oog op flexibiliteit en modulariteit. Met verschillende configuratieopties en accessoires kun je de meterkast aanpassen aan jouw specifieke behoeften en projecteisen. Of je nu extra stopcontacten, zekeringen of meters nodig hebt, onze meterkasten kunnen worden aangepast om aan jouw vereisten te voldoen.

 

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare bouwmeterkasten met een capaciteit van 125 ampère, hoef je niet verder te zoeken. Ontdek vandaag nog ons assortiment en profiteer van een veilige en efficiënte stroomvoorziening op jouw bouwplaats. Met onze bouwmeterkasten ben je verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak waarop je kunt vertrouwen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600