Bouwmeterkasten 40 A

Bouwmeterkasten 40 A

Op zoek naar betrouwbare en veilige bouwmeterkasten met een capaciteit van 40 ampère? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze bouwmeterkasten van 40 A zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de elektrische behoeften van bouwplaatsen en tijdelijke locaties. Of je nu een aannemer, bouwbedrijf of evenementenorganisator bent, onze meterkasten bieden de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt beheren van elektriciteit op jouw locatie.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
 • 40 ampère hoofdschakelaar
 • 1x 32A 5p + 1x 32A 4p + 4x 230V
 • Perfect instapmodel!
Bouwmeterkast BZI 40A -20%
Favoriet
Vergelijken
 • 40 ampère hoofdschakelaar
 • 2 x 32A 5p + 3 x Schuko 230V
 • Perfect instapmodel!
Favoriet
Vergelijken
 • 40 ampère hoofdschakelaar
 • 1x 32A 5p + 1x 32A 4p + 4x 230V
 • Volrubberen behuizing
Bouwmeterkast BZI 40A met bouwwaterput -25%
Favoriet
Vergelijken
 • 40 ampère hoofdschakelaar
 • Verzinkt onderstel en gecoate behuizing
 • Met geïsoleerde watermeterput

Onze bouwmeterkasten zijn gebouwd met duurzaamheid en veiligheid als topprioriteit. Ze voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de ruwe omstandigheden op een bouwplaats. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie zorgen onze meterkasten ervoor dat jouw elektrische installatie beschermd is tegen weersinvloeden, schade en ongevallen.

 

Bouwmeterkast 40A met groot gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van onze bouwmeterkasten is ook een belangrijk kenmerk. Dankzij de intuïtieve indeling en bediening zijn ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Met duidelijk gemarkeerde aansluitingen en veiligheidsvoorzieningen kunnen jouw medewerkers en technici snel en veilig elektrische apparatuur aansluiten en bedienen.

 

Bouwkast 40 ampère biedt voldoende capaciteit

Onze meterkasten van 40 ampère bieden voldoende capaciteit om meerdere elektrische apparaten en machines op jouw bouwplaats van stroom te voorzien. Of het nu gaat om verlichting, gereedschap, machines of tijdelijke kantoren, onze meterkasten zorgen voor een betrouwbare stroomvoorziening, zelfs onder zware belasting.

 

Stroomkast 40A biedt flexibiliteit en modulariteit

Daarnaast zijn onze bouwmeterkasten ontworpen met het oog op flexibiliteit en modulariteit. Met verschillende configuratieopties en accessoires kun je de meterkast aanpassen aan jouw specifieke behoeften en projecteisen. Of je nu extra stopcontacten, zekeringen of meters nodig hebt, onze meterkasten kunnen worden aangepast om aan jouw vereisten te voldoen.

 

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare bouwmeterkasten met een capaciteit van 40 ampère, hoef je niet verder te zoeken. Ontdek vandaag nog ons assortiment en profiteer van veilige en efficiënte stroomvoorziening op jouw bouwplaats. Met onze bouwmeterkasten ben je verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak waarop je kunt vertrouwen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600