Bouwmeterkasten 80 A

Bouwmeterkasten 80 A

Op zoek naar betrouwbare en krachtige bouwmeterkasten met een capaciteit van 80 ampère? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze bouwmeterkasten van 80 A zijn ontworpen om te voldoen aan de elektrische behoeften van jouw bouwprojecten en tijdelijke locaties. Of je nu een aannemer, bouwbedrijf of evenementenorganisator bent, onze meterkasten bieden de perfecte oplossing voor een veilige en efficiënte stroomvoorziening op jouw locatie.

Producten per pagina
Sorteer op:
Bouwmeterkast PKI 80A -20%
Favoriet
Vergelijken
 • 80 ampère hoofdschakelaar
 • 1 x 63A 5-p + 2 x 32A 5-p + 6 x 230V
 • Slagvaste kunststof behuizing
Bouwmeterkast PKI 80A met bouwwaterput -25%
Favoriet
Vergelijken
 • 80 ampère hoofdschakelaar
 • Slagvaste kunststof behuizing
 • Met geïsoleerde watermeterput
Favoriet
Vergelijken
 • 80 ampère hoofdschakelaar
 • 1x 63A 5p + 3x 32A 5p + 6x 230V
 • Volrubberen behuizing
Favoriet
Vergelijken
 • 80 ampère hoofdschakelaar
 • 3x 32A 5p + 2x 63A 5p + 6x 230V
 • Voldoet aan alle eisen

Onze bouwmeterkasten zijn gebouwd met aandacht voor duurzaamheid en veiligheid. Ze voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de ruwe omstandigheden op een bouwplaats. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie bieden onze meterkasten bescherming tegen weersinvloeden, schade en ongevallen, waardoor jouw elektrische installatie veilig blijft functioneren.

 

Bouwkast 80 A biedt groot gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van onze bouwmeterkasten is een belangrijk kenmerk. Dankzij de duidelijke indeling en bediening zijn ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Met duidelijk gemarkeerde aansluitingen en veiligheidsvoorzieningen kunnen jouw medewerkers en technici snel en veilig elektrische apparatuur aansluiten en bedienen.

 

Bouwmeterkast 80 ampère met grote capaciteit

Onze meterkasten van 80 ampère bieden voldoende capaciteit om een breed scala aan elektrische apparaten en machines van stroom te voorzien. Of het nu gaat om verlichting, gereedschap, machines of tijdelijke kantoren, onze meterkasten zorgen voor een betrouwbare stroomvoorziening, zelfs onder zware belasting.

 

Bouwstroomkast 80A is flexibel en modulair

Daarnaast zijn onze bouwmeterkasten ontworpen met het oog op flexibiliteit en modulariteit. Met verschillende configuratieopties en accessoires kun je de meterkast aanpassen aan jouw specifieke behoeften en projecteisen. Of je nu extra stopcontacten, zekeringen of meters nodig hebt, onze meterkasten kunnen worden aangepast om aan jouw vereisten te voldoen.

 

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare bouwmeterkasten met een capaciteit van 80 ampère, hoef je niet verder te zoeken. Ontdek vandaag nog ons assortiment en profiteer van een veilige en efficiënte stroomvoorziening op jouw bouwplaats. Met onze bouwmeterkasten ben je verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak waarop je kunt vertrouwen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600