Diamantzaagblad Sloop

Diamantzaagblad Sloop

Een diamantzaagblad Sloop is – zoals de naam het al een beetje weggeeft – geschikt voor allerlei sloopwerkzaamheden. Deze diamantbladen zijn te bestellen in een groot aantal diameters en voor allerlei toepassingen.

Producten per pagina
Sorteer op:
Diamantzaagblad Steelhead ø 350 x 25.4 mm -26%
Favoriet
Vergelijken
  • Staal, RVS, zwaar gewapend beton
  • Voorzien van geharde segmenten
  • Rond ø 350 x asgat 25.4 mm
Diamantzaagblad VA boomwortel RC -14%
Favoriet
Vergelijken
  • Geschikt voor slijptol en bandenzaag
  • ø 125 t/m 400 mm|Hardmetaal
  • Boomwortels, hout, rubber, bitumen
Diamantzaagblad Pristis All-Cut sloopzaag -29%
Favoriet
Vergelijken
  • Geschikt voor slijptol en bandenzaag
  • Ideaal voor sloopwerkzaamheden
  • Voor zagen van steen, hout, pvc, etc.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn de diamantschijven Kalkzandsteen geschikt voor het zagen van en in kalkzandsteen. Deze diamantbladen zijn eveneens te bestellen in een grote verscheidenheid aan diameters en voor verschillende machines.

 

Diamantzaagblad Sloop voor al je sloopwerkzaamheden

De zaagbladen in de categorie Sloop zijn diamantschijf die uitermate goed van pas komen tijdens sloopwerkzaamheden. Omdat deze diamantschijven zijn bezet met segmenten uit hard metaal (het element wolfraam) snijdt dit diamantzaagblad zonder enige moeite door een grote verscheidenheid aan materialen. Zo maakt dit diamantblad werkelijk gehakt van bitumen, wortels en bomen.

 

Een diamantschijf uit de categorie Sloop is bovendien een uitstekend wapen om takken in stukken te zagen. En waar een standaard diamantzaagblad al snel bot wordt als je hiermee toevallig in de aarde terechtkomt, zal een diamantblad Sloop hier geen traan om laten. Want een zaagblad voor sloopwerkzaamheden is namelijk uitstekend bestand tegen aarde en andere grondsoorten. Een sloopzaagblad is dan ook de ultieme diamantschijf voor hoveniers en sloopmedewerkers.

 

Het kleinste diamantblad dat kan worden gebruikt bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, heeft een diameter van ø 230 mm. Hiermee past dit diamantzaagblad moeiteloos op de grotere modellen haakse slijpers en slijptollen.

 

Diamantschijf Sloop voor op je bandenzaag

Verreweg de meeste klanten van Visser Assen bestellen bij ons online de diamantzaagbladen met een diameter van ø 300 of ø 350 mm. Dit komt natuurlijk omdat deze beide diameters meestal worden gebruikt in een bandenzaag. Het maakt daarbij dan niet uit of je in het gelukkige bezit bent van een bandenzaag van Stihl of Husqvarna, een sloopzaagblad is uitgevoerd met een uitneembare ring, waarmee je het asgat van het zaagblad aan kunt passen van ø 20 mm naar ø 25,4 mm.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600