Tegelsnijders

Tegelsnijders

Een tegelsnijder is een bijzondere zaagmachine. Deze is speciaal ontworpen voor het op maat snijden van dunnere tegels.

Producten per pagina
Sorteer op:
Tegelsnijder Norton Clipper CTM 640 -28%
Favoriet
Vergelijken
  • Snijdikte: 3 - 15 mm
  • Eigen gewicht: 11.40 kg
  • Max snijlengte: 650 mm
Tegelsnijder Norton Clipper CTM 935 -28%
Favoriet
Vergelijken
  • Snijdikte: 3 - 20 mm
  • Eigen gewicht: 14.25 kg
  • Max snijlengte: 935 mm
Tegelsnijder Norton Clipper CTM 1200 -28%
Favoriet
Vergelijken
  • Snijdikte: 3 - 20mm
  • Eigen gewicht: 30.95 kg
  • Max snijlengte: 1200 mm

Als je op zoek bent naar de perfecte tegelsnijder om je tegelprojecten moeiteloos te voltooien, ben je hier aan het juiste adres. Of je nu een doe-het-zelver bent die zijn badkamer wil renoveren of een professionele tegelzetter die op zoek is naar hoogwaardige gereedschappen, wij hebben alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

 

Tegelsnijder is een essentieel gereedschap

Tegelsnijders zijn essentiële gereedschappen voor het nauwkeurig en efficiënt snijden van verschillende soorten tegels, zoals dunne stoeptegels, vloertegels en wandtegels. Met behulp van een tegelsnijder kun je tegels op maat snijden of zagen, waardoor je perfect passende stukken krijgt voor je project.

 

Tegelzaag voor badkamertegels of terrastegels

Of je nu tegels wilt snijden voor een keuken backsplash, een badkamerrenovatie of een buitenterras, het kiezen van de juiste tegelsnijder is van cruciaal belang voor het behalen van professionele resultaten. Er zijn verschillende soorten tegelsnijders beschikbaar, waaronder handmatige tegelsnijders, elektrische tegelsnijders en tegelzagen. Elk type tegelsnijder heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, dus het is belangrijk om te weten welke het beste past bij jouw specifieke behoeften en projectvereisten.

 

Handmatig tegelsnijapparaat voor kleinere en grotere projecten

Handmatige tegelsnijders zijn ideaal voor kleinere projecten en worden vaak gebruikt door professionals en klussers vanwege hun eenvoudige bediening en betaalbaarheid. Deze tegelsnijders maken gebruik van een snijwiel om door de tegel te snijden en zijn geschikt voor het snijden van dunne tot middelgrote tegels.

 

Kies de juiste tegelsnijder

Bij het kiezen van een tegelsnijder is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte en dikte van de tegels die je wilt snijden, de frequentie van gebruik en je budget. Ongeacht welke tegelsnijder je kiest, zorg ervoor dat je altijd de juiste veiligheidsmaatregelen neemt en de instructies van de fabrikant opvolgt om letsel te voorkomen.

 

Tegelsnijder van Norton Clipper

In onze webshop vind je een uitgebreide selectie hoogwaardige tegelsnijders van het toonaangevende merk Norton Clipper, zodat je gegarandeerd de perfecte tegelsnijder vindt voor jouw project. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren om jouw tegelprojecten naar een hoger niveau te tillen met de juiste gereedschappen. Als je nog vragen hebt of advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste tegelsnijder, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van je tegelavontuur!

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600