Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Lichtmast VA FlexLight

Geheel in eigen ontwikkeling hebben we bij Visser Assen de lichtmast VA FlexLight ontwikkelt. We hebben goed geluisterd naar de vraag in de markt en hebben daar het antwoord op gezocht en gevonden in de FlexLight. Een mobiele lichtmast met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Producten per pagina
Sorteer op:
Lichtmast VA FlexLight 2.3 - 8.3m 2 x 200 watt -10%
Favoriet
Vergelijken
  • 2 x 200 watt SMD Led-bouwlampen
  • 2,3 – 8,35 m | Windkracht 10 windbelasting
  • Universeel palletframe en stapelbaar
Lichtmast VA FlexLight 2.3 - 8.3m 2 x 200 watt – Met eigen reclame -11%
Favoriet
Vergelijken
  • 2 x 200 watt SMD LED + Eigen reclame
  • 2,3 – 8,35 m | Windkracht 10 windbelasting
  • Universeel palletframe en stapelbaar

Als je op zoek bent naar een mobiele lichtmast die je flexibel in kunt zetten dan is de lichtmast VA FlexLight de perfecte oplossing. Deze geheel eigen ontwikkelde lichtmast is gemakkelijk te verplaatsen en kan een flink stootje wind wel verdragen. Ook worden de masten standaard geleverd met 2 maal 200 watt SMD LED-bouwlampen met hoge lichtopbrengst en lange levensduur. 

 

Zeer flexibele lichtmast

De lichtmast VA FlexLight is misschien wel een van de meest flexibele mobiele lichtmasten in ons assortiment. De mast is namelijk uitgerust met een universeel palletframe en 4 hijsogen. Daarmee is de lichtmast eenvoudig te verplaatsen met een graafmachine, wiellader, verreiker, heftruck of zelfs een palletwagen. 

 

Een ander aspect aan deze mast, wat de FlexLight ook nog eens flexibel in de opslag maakt, is dat ze stabelbaar zijn. Je kunt namelijk 2 masten boven op elkaar stapelen en daarmee kun je 2 masten op een oppervlakte van 112 cm x 112 cm opslaan. Een enkele FlexLight is 230 cm hoog, dus gestapeld 430cm. 

 

Lichtmast VA FlexLight van Visser Assen

 

De VA FlexLight is een verzwaarde mast

FlexLight is een verzwaarde mast. Waar je vaak bij andere masten zelf nog voor verzwaring moet zorgen is dat bij deze mast dus niet het geval. De lichtmast heeft daarom ook een eigen gewicht van 900kg en kan dus prima tegen een windstootje. De windbelasting die deze lichtmast kan verdagen is uitgeschoven dan ook tot windkracht 10. 

 

Standaard uitgerust met 2 x 200 watt LED-bouwlampen

Waar we in de markt vaak lichtmasten tegenkwamen waar geen lampen bij geleverd werden of waar lampen een aparte optie waren, hebben wij ervoor gekozen de VA FlexLight standaard uit te rusten met 2 x 200 watt SMDM LED-bouwlampen. Met een lichtopbrengst van 160 lumen per watt en een levensduur van meer dan 50.000 branduren is dit een uitstekende lamp voor een lichtmast op de bouwplaats. De bouwlampen hebben een beschermingsgraad IP66 en slagvastheid IK08. 

 

VA FlexLight, lichtmast met eigen reclame

De FlexLight heeft een ombouw welke het binnenwerk beschermt. Deze platen lenen zich dan ook perfect voor een stukje reclame om te laten zien van wie de masten zijn en welk bedrijf op de bouwlocatie aan het werk is. De standaard mast is, tegen meerprijs, te voorzien van een eigen logo in het witte vlak. Uiteraard hebben we, dankzij een eigen Print & Sign-afdeling, de mogelijkheid om de platen compleet van jouw eigen reclame te voorzien. 

 

Wil je meer weten? 

Heb je vragen over onze lichtmast VA FlexLight of wil je simpelweg meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 13 43 600 of neem contact op met onze verkoopadviseur uit jouw regio. 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600