Puinbakken en kraancontainer

Puinbakken en kraancontainer

Puinbakken (ook wel puincontainer genoemd) en kraancontainers zijn ideaal voor de opslag en afvoer van bijvoorbeeld puin. Deze kun je zeer eenvoudig met een hijskraan, heftruck of handpalletwagen verplaatsen.

Producten per pagina
Sorteer op:
Puinbak gelakt 1000 liter stapelbaar -20%
Favoriet
Vergelijken
 • Inhoud: 1000 liter
 • Draagvermogen: 2.000 kg
 • Eigen gewicht: 100 kg
Puinbak verzinkt 1000 liter stapelbaar -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Inhoud: 1000 liter
 • Geheel gegalvaniseerd, dus roestvrij
 • Gemakkelijk stapelbaar
Puinbak Butti 500 liter 825 kg -15%
Favoriet
Vergelijken
 • Met uniek hijs-kiepsysteem
 • Draagvermogen: 825 kg
 • Eigen gewicht: 102 kg
Kraancontainer type A 1m³ (2000kg) ABOMA -29%
Favoriet
Vergelijken
 • Hoogwaardig gegalvaniseerd staal
 • Stapelbaar dankzij neerklapbare hijsbeugel
 • Draagvermogen: 2.000 kg

In ons buitengewoon gevarieerde aanbod aan tal van opslagmiddelen is een vrij belangrijke rol weggelegd voor de puinbakken en de kraancontainers. Het gaat hier om speciale bakken van kwalitatief zeer hoogwaardig staal die speciaal zijn ontworpen om te kunnen verplaatsen met bijvoorbeeld een hijskraan.

 

Puincontainer is een voordelige oplossing voor afval op de bouwplaats

Een van de oplossingen voor het verzamelen en het onvermijdelijke afvoeren van het op de bouwplaats verzamelde afval tegen een betrekkelijk scherpe prijs is natuurlijk de zogenoemde puinbak. Een puinbak – een begrip dat naar alle waarschijnlijkheid wat beter bekend is onder het begrip 'puincontainer'  – is een stalen bak die plaats biedt aan maar liefst duizend liter of een hele kuub aan afval.

 

De puinbakken die je in het online aanbod van deze webshop van Visser Assen aan zult treffen zijn in verschillende vormen te bestellen. Bij ons kun je namelijk een keuze maken uit een oranje gelakte puincontainer en een puinbak die geheel is gemaakt van verzinkt staal. Beide bakken bieden dezelfde inhoud aan van maar liefst 1.000 liter. Bovendien zijn beide puincontainers gemakkelijk op elkaar te stapelen en ze zijn alle twee uitgevoerd met hijsogen, geschikt voor het hijsen van maximaal twee ton aan inhoud. Als laatste zijn beide puinbakken dankzij de heftruckpockets gemakkelijk te verplaatsen met behulp van een heftruck of een palletwagen.

 

Kraancontainer Crane Container Original

De meest geavanceerde vorm van een puincontainer is natuurlijk de zogenoemde kraancontainer, de originele Crane Container. Dit is een puincontainer die geheel is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Deze kraancontainer heeft eveneens een maximale inhoud van 1 kuub en is te belasten tot 2 ton. Het unieke aan deze puinbak met een gepatenteerd ontwerp is dat de Crane Container is uitgevoerd met een neerklapbare hijsbeugel. Hiermee is de kraancontainer gemakkelijk door een en dezelfde persoon te legen. Handig hierbij is dat deze puincontainer na het lossen gelijk weer terugspringt in de horizontale stand.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600