Bouwlaser Spectra LL300S

Bouwlaser Spectra LL300S

De LL300S is een roterende laser die zich bevindt aan de top van het middensegment bouwlasers van Spectra. Deze bouwlaser blinkt uit in een vergroot diameterbereik en een verhoogde nauwkeurigheid.

Producten per pagina
Sorteer op:
Bouwlaser Spectra LL300S zonder handontvanger -16%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameterbereik: 800 meter
 • Set zonder handontvanger
 • Werkt op oplaadbare accu
Bouwlaser Spectra LL300S met handontvanger -19%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameterbereik: 800 meter
 • Inclusief handontvanger HL450
 • Werkt op oplaadbare accu
Bouwlaser Spectra LL300S met CR700 combinatie-ontvanger -16%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameterbereik: 800 meter
 • Inclusief combinatie-ontvanger CR700
 • CR700 met hoogteweergave en magneetklem, ook voor minikraan
Bouwlaser Spectra LL300S voordeelset -24%
Favoriet
Vergelijken
 • Rode laserstraal, 800 meter diameterbereik
 • Inclusief los statief, losse baak en ontvanger HL450
 • Werkt op oplaadbare accu
Bouwlaser kofferset Spectra LL300S -13%
Favoriet
Vergelijken
 • Rode laserstraal, 800 meter diameterbereik
 • Inclusief HL760 radio-ontvanger
 • Met baak en statief in één koffer
Bouwlaser Spectra LL300S met handontvanger en LT58G kruislijnlaser groen -17%
Favoriet
Vergelijken
 • LL300S diameterbereik: 800 meter
 • LT58G met best zichtbare groene laserstraal
 • Beste combinatie voor binnen en buiten

De  Spectra LL300S is een top roterende bouwlaser ontwikkeld door Spectra. Deze uiterst robuuste laser met een slagvaste behuizing en nauwkeurig binnenwerk is van hoge kwaliteit, waardoor er maar liefst 7 jaar garantie op wordt gegeven. De laser is standaard uitgerust met een krachtig oplaadbaar accupakket waardoor u met 1 keer laden tot wel 45 uur kunt werken. Bij een lege accu kan de laser direct door middel van de meegeleverde oplader op het stroomnet worden aangesloten, zodat er altijd doorgewerkt kan worden of kunnen er heel simpel vier gewone batterijen in worden geplaatst wanneer er geen stroom aanwezig is.

 

Spectra LL300S is gemakkelijk in gebruik en afschot

De LL300S is een volautomatisch stellende laser. Met een druk op de aan/uit knop wordt de laser aangezet en is deze direct klaar voor gebruik. Met een meetbereik (diameter) van maar liefst 800 meter is deze laser geschikt voor alle werkzaamheden voor de bouw, infra en betonbedrijven.

 

Door middel van de pijltoetsen op de laser kan er ook een afschotlijn worden gecreëerd. Op de laser kan er door middel van de manual-knop één stelmotor worden uitgeschakeld, waardoor de laserstraal gemakkelijk naar het midden van de handontvanger kan worden gestuurd. In tegenstelling tot de Spectra LL300N hoeft er niet apart een afstandsbediening bij worden besteld, al is dit wel een handige optie om de laser te richten naar en bij de handontvanger. Ook kan de laser verticaal een rechte lijn uitzetten, uitermate handig voor het plaatsen van schuttingpalen, damwand of trottoirbanden.

 

Roterende laser Spectra met optionele radio-afstandsbediening RC402N

Met deze afstandsbediening is het eenvoudig op grote afstand de laser te bedienen om afschot te creëren. Dit kan op beide assen van de laser. De radio-afstandsbediening RC402 heeft en bereik van maar liefst 100 meter vanaf de laser.

 

LL300S Spectra met een zeer robuuste behuizing

Het glas in de behuizing van de Spectra LL300S is slim in beschermrubbers geplaatst waardoor bij een val dit zelden zal breken. Bovendien is het glas zo effectief onder een bepaalde hoek geplaatst, waardoor de waterdruppels niet op het glas blijven staan om vervorming van de laserstraal te voorkomen.

 

Bouwlaser rechtstreeks via de importeur

Visser Assen is de officiële importeur en dealer van de Spectra lasers voor de Benelux. Wij leveren zowel aan de professionele als aan particuliere markt. Als importeur en de officiële dealer van de Spectra Precision lasers voor de Benelux kunnen wij het gehele assortiment van dit topmerk uit voorraad leveren. Ook onderdelen en accessoires hebben wij ruim op voorraad. Daarnaast heeft Visser Assen als enige in Nederland gecertificeerde service centers voor onderhoud en reparatie van Spectra lasers. Eventuele garantie aanvragen worden door ons beoordeeld en afgehandeld.  

 

Gekalibreerd door officieel Spectra servicecentrum

De laser wordt altijd gekalibreerd in een door Spectra gecertificeerd servicecentrum en standaard geleverd inclusief een kalibratierapport en -sticker met de volgende kalibratiedatum.

 

Handontvanger is geavanceerd

Met de meegeleverde handontvanger type Spectra HL450 is de laser helemaal af. Op de ontvanger wordt ook aangegeven hoeveel millimeter je te hoog of te laag zit. Dit is uitermate handig bij het in- of nameten van je werk. Met een groot ontvangstvenster is de laserstraal snel op te pakken. De ontvanger heeft twee standen nauwkeurigheid: 1 of 5 millimeter.

 

De Spectra LL300S in combinatie met machineontvangers

De LL300S is ook zeer geschikt voor het werken in combinatie met onze machineontvangers CR700/LR30 of LR50 en/of met een spindelstatief licht of zwaar.

 

Alles-in-1-kofferset LL300S

De LL300S is ook te bestellen in een kofferset met daarin de laser, handontvanger, afstandsbediening, oplader, statief en meetbaak.

 

Voor wie?

De LL300S is geschikt voor alle bouw-, infra-, loon- en grondverzet-, stratenmakers- en betonbedrijven en hoveniers.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600