Bouwlaser Spectra LL500

Bouwlaser Spectra LL500

De LL500 is het topmodel onder de roterende lasers van Spectra Precision. Deze bouwlaser is al 40 jaar in vrijwel ongewijzigde vorm op de markt.

Producten per pagina
Sorteer op:
Bouwlaser Spectra LL500 zonder handontvanger -16%
Favoriet
Vergelijken
 • Bereik: 500 meter
 • Half automaat
 • Set zonder handontvanger
Bouwlaser Spectra LL500 met handontvanger -19%
Favoriet
Vergelijken
 • Bereik: 500 meter
 • Half automaat
 • Inclusief ontvanger, lader en koffer
Bouwlaser Spectra LL500 met handontvanger | 2 sets -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Bereik: 500 meter
 • Voordeelset van 2 stuks
 • Inclusief ontvanger, lader en koffer
Bouwlaser Spectra LL500 met CR700 combi-ontvanger -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Bereik: 500 meter
 • Half automaat
 • Inclusief combi-ontvanger, lader en koffer
Bouwlaser Spectra LL500 met handontvanger en statief -20%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameterbereik: 500 meter
 • Inclusief handontvanger HL700 en los statief
 • Met oplaadbare accu
Bouwlaser Spectra LL500 voordeelset -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameterbereik: 500 meter
 • Inclusief handontvanger HL700, los statief en losse baak
 • Met oplaadbare accu

De LL500 van Spectra is al 40 jaar het visitekaartje van Spectra. Deze laser is dan ook niet voor niets de meest verkochte bouwlaser wereldwijd, aller tijden! Deze ongelofelijke krachtpatser heeft een zeer robuuste behuizing en een bijna onverwoestbaar binnenwerk. Het is niet voor niets dat er 7 jaar garantie op de laser gegeven wordt! De Spectra LL500 is uitgerust met een oplaadbaar accupakket met daarin 4 accu’s waarmee maar liefst tot wel 45 uur kan worden gewerkt. Met de meegeleverde oplader kan de laser rechtstreeks op het stroomnet worden aangesloten. Ook bij lege accu’s kan er dus altijd doorgewerkt worden. Daarnaast  kunnen er heel simpel vier batterijen in het accupakket worden geplaatst als er geen stroom aanwezig is.

 

Roterende laser Spectra LL500 is gemakkelijk in gebruik

De Spectra LL500 is een halfautomatische, zelfnivellerende laser. Dit houdt in dat de laser zeer eenvoudig met drie stelschroeven waterpas te stellen is en alleen als de laser waterpas is gesteld zal deze gaan draaien en het lasersignaal geven. Als de LL500 draait dan is het zeker dat deze waterpas staat. Mocht de laser door bijvoorbeeld een stoot of verzakking niet meer waterpas staan, dan zal hij ogenblikkelijk stoppen met draaien waardoor er nooit een meetfout gemaakt kan worden. De LL500 stelt zichzelf absoluut niet automatisch weer waterpas nadat deze is gestopt met draaien! Daarom halfautomatisch zelfnivellerend. Met een meetbereik van maar liefst 500 meter is de LL500 geschikt voor alle infra,- bouw- en betonbedrijven. Bovendien is de LL500 NIET gevoelig voor temperatuurschommelingen. Uiterst nauwkeurig, simpel en oersterk!

 

Bouwlaser mechanisch met een slagvaste behuizing

Door het speciaal geslepen en onder een schuine hoek geplaatste glas, zullen er nooit waterdruppels op het glas blijven staan waardoor er geen afwijking door weerspiegeling kan ontstaan. Ook bij een val zal het zeer dikke glas zelden breken of barsten, omdat het in speciale rubbers in de behuizing geplaatst is.

 

Importeur Spectra

Visser Assen is de officiële importeur en dealer van de Spectra lasers voor de Benelux. Wij leveren zowel aan de professionele als aan particuliere markt. Als importeur en de officiële dealer van de Spectra Precision lasers voor de Benelux kunnen wij het gehele assortiment van dit topmerk uit voorraad leveren. Ook onderdelen en accessoires hebben wij ruim op voorraad. Daarnaast heeft Visser Assen als enige in Nederland gecertificeerde service centers voor onderhoud en reparatie van Spectra lasers. Eventuele garantie aanvragen worden door ons beoordeeld en afgehandeld.  

 

Gekalibreerd door officieel Spectra Precision servicecentrum

De laser wordt altijd gekalibreerd geleverd in een door Spectra gecertificeerd servicecentrum en standaard geleverd inclusief een kalibratierapport en sticker met de volgende kalibratiedatum.

 

De LL500 met de geavanceerde HL700 handontvanger

Met de meegeleverde handontvanger Spectra HL700 is de laser helemaal af. Op de ontvanger wordt ook aangegeven hoeveel millimeter je te hoog of te laag zit tot 5 centimeter hoogteverschil, uitermate handig bij het in- of nameten van je werk. Met een groot ontvangstvenster is de laserstraal snel op te pakken.

 

De ontvanger heeft vijf standen nauwkeurigheid: 0.5, 1, 2, 5 of 10 millimeter, voor iedere werkzaamheid de juiste nauwkeurigheid! De HL700 is de meest gewilde handontvanger van alle ontvangers!

 

Combinatie met machineontvangers

Door zijn nauwkeurigheid en grote bereik is de Spectra LL500 is ook zeer geschikt voor het werken in combinatie met onze machineontvangers.

 

Voor wie is de Spectra LL500?

Eigenlijk voor iedereen die één van de beste lasers ter wereld zoekt, de meest verkochte laser in de Infra, Bouw, de materieeldiensten van de grote aannemers en verhuur- en loonbedrijven. Dus ook voor jou!

 

Met zijn 40 jaar bewezen kwaliteit is de Spectra LL500 niet voor niets 'The Legend' onder de bouwlasers!

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600