Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Schaftketen

Schaftketen

Een schaftkeet is letterlijk het middelpunt van je bouwplaats. In een schaftwagen of bouwkeet komen alle werknemers bij elkaar voor een kop koffie, een broodje en om een kaartje te leggen. Bij Visser Assen vind  je onderhoudsvrije en duurzame schaftwagens die aan al uw wensen voldoen. Onderstaand vind je ons assortiment van zowel langzaam- als snelverkeer schaftketen.

Producten per pagina
Sorteer op:
Schaftkeet < 25 km/h 3.5m -19%
Favoriet
Vergelijken
 • Langzaamverkeer ongeremd (voor tractor)
 • Gelakt onderstel
 • In 189 kleuren te leveren
Schaftkeet < 80 km/h  3.5 m -24%
Favoriet
Vergelijken
 • Snelverkeer met eigen kenteken
 • Gegalvaniseerd onderstel
 • In 189 kleuren te leveren
Schaftkeet < 80 km/h 3.5 m WIT kenteken -25%
Favoriet
Vergelijken
 • Snelverkeer met laag eigen gewicht < 750 kg
 • Geen eigen kenteken nodig
 • Ook leverbaar met bedrukking

Een schaftkeet kopen kun je bij ons van verschillende merken en in diverse typen. Het is de ideale oplossing voor ruimteproblemen voor korte en langere termijn.

 

Bouwkeet om te schaften en als schuilplaats tegen weer en wind

De schaftkeet of schaftwagen is dé ontmoetingsplek op de bouw. Hier komen alle medewerkers even bij elkaar om hun boterhammen te nuttigen met een kop koffie erbij. Als het regent kun je even droog een kaartje leggen met elkaar, of de nieuwste moppen worden aan elkaar verteld. Een schaftkeet biedt dan ook vaak een tijdelijk onderkomen voor bijvoorbeeld bouwvakkers en gemeentewerkers. Omdat een pipowagen met behulp van een trekkend voertuig met een trekhaak kan worden vervoerd, kan je hem overal neerzetten waar je hem wilt hebben staan.

 

Schaftwagen van Duitse makelij

Het hoofdmerk schaftwagens dat wij voeren is Knauss. Dit Duitse merk is al vele tientallen gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van professionele schaftketen. Knauss heeft zich in ieder detail van de pipowagen gespecialiseerd en zich hierop toegelegd. Dankzij de vele tientallen jaren ervaring en het perfectionisme van de Duitsers zijn deze mobiele schaftruimten de perfecte oplossing voor op de bouwplaats.

 

Een schaftkeet van Knauss is echter niet alleen geschikt om neer te worden gezet op bouwplaatsen, maar in feite kun je ze overal gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan een tijdelijke onderkomen tijdens een verbouwing, in de industrie, in het bos of in de plantsoenendienst. Een pipowagen is dan ook een uitkomst voor mensen die vaak buiten aan het werk zijn en telkens weer op een andere locatie hun werkzaamheden dienen te verrichten. Hier kunnen je medewerkers zich even terugtrekken om te genieten van hun koffie en hun belegde boterhammen.

 

Pipowagen snelverkeer zonder kenteken

Nieuw in ons assortiment schaftwagens is schaftkeet model snelverkeer zonder kenteken. Dit is een compacte en lichtgewicht bouwkeet van Nederlands fabricaat. Dankzij zijn zeer lage totaalgewicht van beneden de 750 kilo mag deze door vrijwel iedere auto worden voortgetrokken. En dat zónder een eigen kenteken te voeren.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600