Verkeersspiegels acryl

Verkeersspiegels acryl

Verkeersspiegels van acryl zijn uiterst robuuste verkeersspiegels. Ofschoon deze een minder zuiver zicht geven dan glazen verkeersspiegels, wordt het zicht over een onoverzichtelijke verkeerssituatie enorm verbeterd.

Producten per pagina
Sorteer op:
Verkeersspiegel acryl rechthoek -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Afm. (h x b): 40 x 60, 60 x 80 en 80 x 100cm
  • Voor op de openbare weg
  • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel acryl rond -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Diameters: Ø 60 en Ø 80 cm
  • Voor op de openbare weg
  • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel acryl Ø 60cm 180º compleet -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Kijkhoek 180º | Te plaatsen op T-Splitsing
  • Slagvast polyester frame met reflecterend rood/wit 3M folie
  • Gebruikersafstand: 0 - 15 meter

Een verkeersspiegel vervaardigd uit acryl biedt je een uitstekende, zeer robuuste observatiespiegel tegen een zeer scherpe prijs. De prijs-kwaliteit is dan ook een dikke prima bij deze veiligheidsspiegels.

 

Acryl verkeersspiegel is zeer slagvast

Een van de vele redenen waarom je voor een veiligheidsspiegel van acryl kunt gaan in plaats van een spiegel van glas, is zonder enige twijfel de hoge mate van slagvastheid waarmee deze observatiespiegels worden gekenmerkt. Een veiligheidsspiegel die geheel is gemaakt van de kunststof acryl is namelijk maar liefst 25 maal zo sterk als een verkeersspiegel gemaakt van glas. Een van acryl gemaakte observatiespiegel is dan ook bij uitstek geschikt om toe te worden gepast op locaties waar de kans op een breuk aanzienlijk groter is dan op andere plaatsen.

 

Slagvaste verkeersspiegel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een veiligheidsspiegel van acryl is niet alleen zeer slagvast, het materiaal is nog eens zo licht als een veertje ook! Een observatiespiegel is namelijk vele malen lichter dan een glazen verkeersspiegel van dezelfde grootte en met dezelfde dikte. Bovendien zal het beeld bij een verkeersspiegel nooit of te nimmer gaan vervormen. En het laatste voordeel: een veiligheidsspiegel van acryl is veel goedkoper dan een zelfde spiegel gemaakt van glas of polycarbonaat. Wel kan het zicht met behulp van een acryl observatiespiegel wellicht een klein beetje minder helder zijn dan bij een verkeersspiegel van glas of polycarbonaat.

 

Veiligheidsspiegel van acryl in verschillende vormen en maten

Als je op zoek bent naar een veiligheidsspiegel die is vervaardigd uit acryl, dan zie je natuurlijk al snel dat ook deze observatiespiegels in een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen zijn te bestellen. Zo kunnen wij van Visser Assen jou niet alleen de ronde veiligheidsspiegels snel bij jou laten bezorgen, maar bovendien hebben wij nog verkeersspiegels met een ronde vorm in ons online aanbod opgenomen.

 

Of je nu zit te twijfelen of je een ronde verkeersspiegel van acryl kunststof wilt bestellen of toch liever een observatiespiegel met een rechthoekige vorm wilt aan gaan schaffen, dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor de wettelijke regelgeving maakt het gelukkig helemaal niets uit. Beide varianten op de aloude veiligheidsspiegel zijn namelijk te allen tijde uitgevoerd met rode, reflecterende blokken. Dit houdt in dat deze spiegels zonder enig probleem mogen worden gebruikt aan de openbare weg. Wel dien je nog even toestemming te vragen aan de wegbeheerder, natuurlijk.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600