Verkeersspiegels glas

Verkeersspiegels glas

Glazen verkeersspiegels bieden het allerbeste zicht op een gevaarlijke verkeerssituatie. Het beeld is namelijk letterlijk glaszuiver. Ook glazen verkeersspiegels zijn in verschillende afmetingen en vormen leverbaar.

Producten per pagina
Sorteer op:
Verkeersspiegel glas rechthoek -24%
Favoriet
Vergelijken
  • Afmetingen (h x b): 40 x 60, 60 x 80, 80 x 100 cm
  • Voor op de openbare weg
  • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel glas rond -21%
Favoriet
Vergelijken
  • Diameters: Ø 60 en Ø 80 cm
  • Voor op de openbare weg
  • Inclusief bevestigingsbeugel

Ben je op zoek naar een veiligheidsspiegel die je het beste en meest heldere zicht biedt? Dan is de observatiespiegel van glas dé spiegel voor jou!

 

Glazen verkeersspiegel in verschillende verschijningsvormen te bestellen

Als je op zoek bent naar een veiligheidsspiegel die is vervaardigd uit glas, dan zie je natuurlijk al snel dat ook deze observatiespiegels in een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen zijn te bestellen. Zo kunnen wij van Visser Assen jou niet alleen de ronde veiligheidsspiegels snel bij jou laten bezorgen, maar bovendien hebben wij nog verkeersspiegels met een ronde vorm in ons online aanbod opgenomen.

 

Of je nu zit te twijfelen of je een ronde verkeersspiegel van glas wilt bestellen of toch liever een observatiespiegel met een rechthoekige vorm wilt aan gaan schaffen, dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor de wettelijke regelgeving maakt het gelukkig helemaal geen bal uit. Beide varianten op de aloude veiligheidsspiegel zijn namelijk te allen tijde uitgevoerd met rode, reflecterende blokken. Dit houdt in dat deze spiegels zonder enig probleem mogen worden gebruikt aan de openbare weg. Wel dien je nog even toestemming te vragen aan de wegbeheerder, natuurlijk.

 

Observatiespiegel van glas in verschillende afmetingen

Of je nu een glazen verkeersspiegel met een ronde of een rechthoekige vorm aan wilt gaan schaffen, maakt dus niets uit. Wat wel het verschil maakt, zijn de afmetingen van de veiligheidsspiegel die jij neer wilt gaan zetten. De afmetingen van deze spiegels zijn echter geheel afhankelijk van de gemiddelde afstand tot de spiegel in het dagelijkse verkeer. Want hoe groter deze kijkafstand is, des te groter moet de observatiespiegel in kwestie zijn.

 

Daarom kun je bij ons van Visser Assen een keuze maken uit een groot aantal standaard afmetingen van de glazen veiligheidsspiegel. Zo zijn de rechthoekige verkeersspiegel van glas in drie verschillende maten te verkrijgen. De ronde observatiespiegels van glas zijn te bestellen in twee verschillende diameters.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600