Verkeersspiegels polycarbonaat

Verkeersspiegels polycarbonaat

Polycarbonaat verkeersspiegels zijn geheel onbreekbare verkeersspiegels. Deze spiegels zijn werkelijk hufterproof, en daarmee ideaal om te worden opgehangen op vandalismegevoelige locaties.

Producten per pagina
Sorteer op:
Verkeersspiegel polycarbonaat rechthoek -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Afmetingen (h x b): 40 x 60, 60 x 80 en 80 x 100 cm
  • Absoluut onbreekbaar
  • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel polycarbonaat rond 60 cm -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Diameter: Ø 60 cm
  • Absoluut onbreekbaar
  • Inclusief bevestigingsbeugel

Een verkeersspiegel die geheel is gemaakt van polycarbonaat, biedt je het beste uit twee werelden. Niet alleen is deze kunststof geheel slagvast, ook biedt een veiligheidsspiegel van polycarbonaat een buitengewoon goed zicht op onvoorspelbare verkeerssituaties. Een observatiespiegel van polycarbonaat is dan ook de beste keuze voor onoverzichtelijke situaties in gebieden die een hoog risico kennen.

 

Polycarbonaat verkeersspiegel is optisch zeer zuiver

Het mag dan misschien een klein beetje klinken als een cliché, maar het is een waarheid als een koe. Een veiligheidsspiegel van polycarbonaat is de allerbeste keuze wanneer het gaat om een uitstekend zicht en een optimale slagvastheid. Polycarbonaat onderscheidt zich namelijk van andere kunststoffen als acryl door haar hoge optische zuiverheid in combinatie met een extreem hoge slagvastheid. Hiermee is deze observatie dan ook bij uitstek geschikt op kruispunten die moeilijk zijn te overzien en bovendien vandalismegevoelig zijn.

 

Verkeersspiegel krasvast en slagvast

Een veiligheidsspiegel vervaardigd uit polycarbonaat biedt niet alleen een buitengewoon helder zicht, de spiegel is bovendien ook nog extreem slagvast. Hiermee is deze observatiespiegel bij uitstek de ideale spiegel om te worden gebruikt op een locatie waar er een verhoogd risico is op beschadigingen als het gevolg van herhaaldelijke vernielingen, het omvallen van takken of bomen en nog veel meer plaatsen.

 

Veiligheidsspiegel polycarbonaat in verschillende vormen te bestellen

Als je op zoek bent naar een verkeersspiegel die is vervaardigd uit polycarbonaat, dan zie je natuurlijk al snel dat ook deze observatiespiegels in een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen zijn te bestellen. Zo kunnen wij van Visser Assen jou niet alleen de ronde veiligheidsspiegels snel bij jou laten bezorgen, maar bovendien hebben wij nog verkeersspiegels met een ronde vorm in ons online aanbod opgenomen.

 

Of je nu zit te twijfelen of je een ronde verkeersspiegel van polycarbonaat wilt bestellen of toch liever een observatiespiegel met een rechthoekige vorm wilt aan gaan schaffen, dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor de wettelijke regelgeving maakt het gelukkig helemaal geen bal uit. Beide varianten op de aloude veiligheidsspiegel zijn namelijk te allen tijde uitgevoerd met rode, reflecterende blokken. Dit houdt in dat deze spiegels zonder enig probleem mogen worden gebruikt aan de openbare weg. Wel dien je nog even toestemming te vragen aan de wegbeheerder, natuurlijk.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600