Verkeersspiegels RVS

Verkeersspiegels RVS

Verkeersspiegels van roestvrij staal zijn werkelijk niet kapot te krijgen. Deze spiegels zijn absoluut vandaalbestendig. Niet voor niets krijg je op deze verkeersspiegels maar liefst 5 jaar garantie!

Producten per pagina
Sorteer op:
BSM verkeersspiegel RVS rond Hydro+ vorst- en condensvrij -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 60, Ø 80 en Ø 100 cm
 • Beslaat of bevriest nooit, dus altijd optimaal zicht
 • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel RVS ijsvrij -29%
Favoriet
Vergelijken
 • Afm. (h x b): 45 x 60 en 60 x 80 cm
 • Beslaat of bevriest nooit, altijd optimaal zicht
 • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel RVS rechthoek -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Afmetingen (h x b): 45 x 60, 60 x 80 en 80 x 100 cm
 • Ideaal voor buitengebruik
 • Inclusief bevestigingsbeugel
Verkeersspiegel RVS rond anti-condens -29%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 60, Ø 80 en Ø 100 cm
 • Beslaat nooit, dus altijd optimaal zicht
 • Inclusief bevestigingsbeugel

Van alle verkeersspiegels uit ons bijzonder omvangrijke assortiment aan veiligheidsspiegels, neemt de observatiespiegel vervaardigd uit roestvast staal of RVS een wel heel bijzondere plaats in. Want deze vorm van een verkeersspiegel is namelijk volledig voor de volle 100 procent vandalismebestendig.

 

RVS verkeersspiegel is van de allerhoogste kwaliteit

Waarom zou je nu kiezen voor een veiligheidsspiegel van roestvrij staal? Het antwoord is simpel. Roest-vast-staal (RVS) is een  metaalsoort die bekend staat om bestendigheid tegen aantasting en roestvrije eigenschappen. Hoogwaardig gepolijst roest-vast-staal met een super scherp beeld. Hierdoor zijn deze observatiespiegels stuk voor stuk geschikt voor veilig weggebruik. Bovendien bieden deze verkeersspiegels optimaal en veilig zicht in het verkeer, op het industrieterrein, parkings, uitritten en nog veel meer toepassingen die je zo gauw maar even kunt bedenken.

 

Verkeersspiegel roestvrij staal in verschillende vormen en afmetingen te bestellen

Als je op zoek bent naar een veiligheidsspiegel die is vervaardigd uit rvs, dan zie je natuurlijk al snel dat ook deze observatiespiegels in een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen zijn te bestellen. Zo kunnen wij van Visser Assen jou niet alleen de ronde veiligheidsspiegels snel bij jou laten bezorgen, maar bovendien hebben wij nog verkeersspiegels met een ronde vorm in ons online aanbod opgenomen.

 

Of je nu zit te twijfelen of je een ronde verkeersspiegel van roestvrij staal wilt bestellen of toch liever een observatiespiegel met een rechthoekige vorm wilt aan gaan schaffen, dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor de wettelijke regelgeving maakt het gelukkig helemaal geen bal uit. Beide varianten op de aloude veiligheidsspiegel zijn namelijk te allen tijde uitgevoerd met rode, reflecterende blokken. Dit houdt in dat deze spiegels zonder enig probleem mogen worden gebruikt aan de openbare weg. Wel dien je nog even toestemming te vragen aan de wegbeheerder, natuurlijk.

 

Veiligheidsspiegel rvs met ijswerende laag

De observatiespiegel van RVS is bovendien nog te bestellen als anticondens- of een ijsvrije uitvoering. Verkeersspiegel RVS vorstbestendig is voorzien van een coating op de spiegels of uitgevoerd met een vulling tussen spiegel en het frame. Deze voorkomt ijsvorming op de spiegel. Hiervoor heb je geen stroom nodig, dus zeer flexibel en milieuvriendelijk te plaatsen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600