Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Hydraulische steenknipper

Een hydraulische steenknipper neemt je veel werk uit handen. Deze tegelknippers kun je namelijk met een druk op de knop bedienen.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Knipt Klinkers, Tegels, Hardgebakken klinkers
  • Kniphoogte 20-220 mm | Knipbreedte 50 - 430 mm | Flexibel me..
  • Volledig automatisch knippen
Favoriet
Vergelijken
  • Knipt Tegels, Dikke tegels, Graniet, Natuursteen
  • Kniphoogte 20-220 mm | Knipbreedte 420 mm | Flexibel mes
  • Volledig automatisch knippen

Met een hydraulische steenknipper ben je zeer milieuvriendelijk bezig zonder dat dit je enige moeite hoeft te kosten. Deze machinale knipper doet namelijk al het werk voor je.

 

Hydraulische tegelknippers van Almi

De hydraulische steenknipper is uitgevoerd met maar liefst vijf hydraulische zuigers die de kracht gelijkmatig over het oppervlak verdelen. Het grootste voordeel van een hydraulische steenknipper is dat deze een vederlichte bediening heeft. Met één druk op de knop worden de materialen geknipt. De 14 tons uitvoering heeft onafhankelijk van elkaar opererende lamellenmessen die zorgen voor een strakke knip in een korte tijd. De 21 tons uitvoering heeft vaste messen en is de beste keus voor het knippen van onder andere natuursteen, graniet, kinderkopjes en vele andere  steensoorten. De kniphoogte is eenvoudig instelbaar dankzij een enkele spindel die door een ketting wordt aangedreven.

 

Hydraulische steenknippers, een ideale oplossing

Als je graag stenen op maat wilt maken, maar geen last wilt hebben van natte stenen, stof en veel lawaai, dan is een hydraulische tegelknipper een ideale oplossing. Want met een hydraulische steenknipper maak je kinderlijk eenvoudig grote stenen en tegels op maat. Zonder dat het jou enige moeite kost, en zonder stof, lawaai of natte stenen.

 

Almi AL43SH is een sterk staaltje duurzaamheid

In ons omvangrijke assortiment aan knippers voor het knippen van stenen en tegels, is een mooie plaats gereserveerd voor de AL43SH, de hydraulische tegelknipper van Almi. Almi is een fabrikant uit het Twentse Vriezenveen die duurzaamheid en topkwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. En bij de hydraulische steenknippers is dit uiteraard niet anders. Alles aan de AL43SH is erop gebouwd om een zo lang mogelijke levensduur mogelijk te kunnen maken.

 

Zo is zowel de 14 tons- als de 21 tonsuitvoering van de AL43SH van Almi volledig verzinkt. De accu van deze hydraulische knippers zijn geheel onderhoudsvrij. Ook handig is dat je met een volledig opgeladen accu het gemakkelijk een hele werkdag kunt uithouden.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600