Daksteigers

Daksteigers

Een daksteiger is een bijzondere vorm van steigerbouw. Deze is namelijk speciaal ontworpen om ermee op hellende daken mee te kunnen werken. Zo kun je buitengewoon veilig werkzaamheden uitvoeren aan bijvoorbeeld een schoorsteen.

Producten per pagina
Sorteer op:
Daksteiger UNI compleet 190 cm -28%
Favoriet
Vergelijken
  • Veilig werken aan dakkapel of schoorsteen
  • Eenvoudig en snel te plaatsen
  • Geschikt voor hellingshoek 30 – 60 graden
Daksteiger UNI compleet 250 cm -29%
Favoriet
Vergelijken
  • Veilig werken aan dakkapel of schoorsteen
  • Eenvoudig en snel te plaatsen
  • Geschikt voor hellingshoek 30 – 60 graden
Daksteiger UNI compleet 305 cm -50%
Favoriet
Vergelijken
  • Veilig werken aan dakkapel of schoorsteen
  • Eenvoudig en snel te plaatsen
  • Geschikt voor hellingshoek 30 – 60 graden

Als je regelmatig werkzaamheden op het dak uitvoert, weet je hoe belangrijk het is om veiligheid voorop te stellen. Een van de beste manieren om dit te waarborgen is door gebruik te maken van een ASC daksteiger. Met een ASC daksteiger krijg je de benodigde ondersteuning en stabiliteit om op een veilige en efficiënte manier werkzaamheden op hoogte uit te voeren.

 

Dakkapelsteiger speciaal voor gebruik op daken

Een ASC daksteiger is speciaal ontworpen voor toepassing op daken. Het biedt een solide en betrouwbare basis voor werken op hoogte, ongeacht het type dak. Of het nu gaat om een plat dak, schuin dak of puntdak, een ASC daksteiger kan worden aangepast aan verschillende dakvormen en -afmetingen. Veiligheid staat centraal bij ASC en dat zie je terug in de constructie van hun daksteigers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Denk hierbij aan stevige aluminium frames, antislipplatforms en leuningen die zorgen voor extra bescherming. Bovendien zijn de daksteigers eenvoudig op te bouwen en af te breken, waardoor je kostbare tijd bespaart.

 

Schoorsteensteiger ASC is zeer veelzijdig

Een van de voordelen van een ASC daksteiger is de veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt voor verschillende werkzaamheden op hoogte, zoals reparaties, onderhoud, schilderen of installatie van zonnepanelen. Met een ASC daksteiger heb je een veilige werkplek waar je gemakkelijk al je gereedschap en materialen binnen handbereik hebt.

 

Naast de veiligheidsvoordelen biedt een ASC daksteiger ook ergonomische voordelen. Dankzij de verstelbare platforms kun je de hoogte aanpassen aan je eigen comfort en werkvereisten. Hierdoor voorkom je onnodige belasting van je lichaam en kun je langdurig werken zonder vermoeid te raken.

 

Daksteiger van ASC voldoet aan alle eisen

Ten slotte is het nog het vermelden waard dat een ASC daksteiger ook voldoet aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsveiligheid. Het gebruik van een gecertificeerde daksteiger kan je helpen boetes en mogelijke juridische problemen te voorkomen.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare oplossing voor werken op hoogte, is een ASC daksteiger de ideale keuze. Met zijn solide constructie, veelzijdigheid en ergonomische voordelen helpt het jou en je team om de klus efficiënt en veilig te klaren.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600