Werkstelling

Werkstelling

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor jouw hoogtewerkzaamheden? Zoek niet verder! De ASC Werkstelling biedt alles wat je nodig hebt voor veilig en efficiënt werken op hoogte. Met de aluminium lichtgewicht masten en een triangelbrug krijg je toegang tot ongekende mogelijkheden.

Producten per pagina
Sorteer op:
Werkstelling 2.0 | 5m opstelling -16%
Favoriet
Vergelijken
  • Werkstelling met max. werkhoogte van 7 m
  • Max. belasting van 600 kg
  • Snel inzetbaar door opbouwtijd van max. 30 min
Werkstelling 2.0 | Uitbreidingsset 3 meter -18%
Favoriet
Vergelijken
  • Uitbreidingsset van 3 meter
  • Max. belasting van 600 kg
  • Snel inzetbaar door opbouwtijd van max. 30 min

De werkstelling van ASC is de nieuwste innovatie op het gebied van steigers. Maar is het ook iets voor jou?

 

Werkstelling met Universele Toepassing en Eenvoudige Montage

De ASC Werkstelling is ontworpen met jou in gedachten. Met een standaard instelbare werkhoogte van 4 tot 7 meter (per 12 cm) en een vloerlengte variërend van 3 tot 12 meter, biedt het systeem de flexibiliteit die je nodig hebt voor verschillende projecten. Dankzij de slechts twee masten is snelle montage op de grond mogelijk, en je kunt de werkstelling moeiteloos met lieren naar de gewenste hoogte brengen.

 

Efficiënt en Veilig Werken met de werkstelling

De nieuwe ASC Werkstelling schuin 2.0 is ontworpen voor efficiënt en veilig werken op hoogte. Met weinig onderdelen en een praktisch ontwerp ben je verzekerd van snelle montage en demontage. Dit maakt het ideaal voor verschillende beroepsgroepen, zoals loodgieters, renovatie-experts en schilders. De schuine werkstelling zorgt ervoor dat je de werkvloer alleen daar hebt waar je hem op dat moment nodig hebt, waardoor je tijd en moeite bespaart.

 

Werksteiger met Flexibele Werkburgoverspanning

Dankzij de flexibele werkburgoverspanning kun je de werkbrug in veel verschillende maten samenstellen. Dit betekent dat niet alleen de hoogte, maar ook de lengte precies op maat is voor jouw projecten. En als je de werkstelling wilt uitbreiden, is dat geen enkel probleem. Dit kan eenvoudig achteraf met losse onderdelen.

 

Sterk en Lichtgewicht Aluminium

De ASC Werkstelling is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hierdoor is het systeem zowel sterk als lichtgewicht, wat het op- en afbouwen een fluitje van een cent maakt. Met een maximale belasting van maar liefst 600 kg en een verdeling van maximaal 150 kg per vierkante meter, voldoet deze aluminium werkstelling aan de hoogste normen, conform HD1004-P6.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige, betrouwbare en veilige oplossing voor al jouw hoogtewerkzaamheden, dan is de ASC Werkstelling de juiste keuze. Met zijn universele toepassing, eenvoudige montage en hoogwaardige materialen ben je verzekerd van succesvolle projecten en een veilige werkomgeving. Ga vandaag nog aan de slag met de ASC Werkstelling en ontdek de voordelen van efficiënt werken op hoogte.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600