Tegeldonkey tegellegger Orit

Tegeldonkey tegellegger Orit

De ORIT Caddy is de tegellegger voor de prijsbewuste gebruiker. Een geavanceerde tegelverlegwagen met een vriendelijk prijskaartje.

Producten per pagina
Sorteer op:
Tegellegger Orit Caddy Light -12%
Favoriet
Vergelijken
  • Klembereik: 30 - 60 cm
  • Max. draaglast: 60 kg
  • Gewicht: 15 kg
Tegellegger Orit PSL Caddy -19%
Favoriet
Vergelijken
  • Klembereik: 30 - 100 cm
  • Max. draaglast: 120 kg
  • Gewicht: 25 kg
Egalisatieschuif Orit breed + verlegwagen PSL Caddy -24%
Favoriet
Vergelijken
  • Caddy klembereik: 30 - 100 cm
  • Egaliseerschuif: 110 - 210 cm
  • Spetterende aanbieding!

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de tegelverlegwagen van ORIT een tegeldonkey met een uitstekende verhouding tussen de prijs aan de ene kant, en een goede kwaliteit aan de andere zijde. Goed doordacht en op sommige punten zelfs aangepast of verbeterd.

 

Tegellegger ORIT is van zware kwaliteit

Wat ORIT heeft gedaan, is goed kijken naar wat hun concullega's voor elkaar hebben weten te krijgen en hier weer verbeteringen op aan te brengen. Uniek aan de PSL Caddy van het Tilburgse ORIT is dat deze tegeldonkey is opgebouwd uit zo weinig mogelijk onderdelen. Allemaal onder het motto 'wat er niet op zit, kan ook niet kapot', dus robuust en onverwoestbaar.

 

Tegelverlegkar met een vriendelijke prijs

Een van de andere vele kenmerken van de tegelleggers van ORIT is de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo is de PSL Caddy van ORIT niet uitgevoerd met twee wielen, zoals onder andere de Tegeldonkey tegelverlegwagen, maar met maar liefst vier wielen. Hierdoor staat de tegelverlegkar van ORIT een stuk stabieler dan die van andere merken. Bovendien kun je de Caddy hierdoor een stuk zwaarder belasten dan je op het eerste oog wellicht voor mogelijk had gehouden. Dankzij de vier wielen is de tegeldonkey PSL Caddy van ORIT te belasten tot een gewicht van maar liefst 120 kilo.

 

Tegelverlegwagen ORIT met verschillende armen

Een ander voordeel van de PSL van Orit is dat deze tegelverlegkar standaard wordt geleverd met snel verwisselbare en demontabele armen. De ene arm van de Caddy is in trappen van 10 cm instelbaar van 30 tot en met 50 centimeter. De lange arm kun je verstellen van 50 tot maar liefst 100 cm. Hoewel er wordt geadviseerd deze tegellegger te gebruiken voor tegels van maximaal 80 bij 80 cm, is het zelfs mogelijk deze tegelverlegkar te gebruiken voor tegels van 100 bij 100 cm.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600