Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Dieselstamper

Als je op zoek bent naar een zware trilstamper die uiterst betrouwbaar is, dan behoort een sleuvenstamper met een dieselmotor zeker tot de mogelijkheden. Een dieselstamper is namelijk enorm krachtig en bieden een uitstekende verdichting.

Producten per pagina
Sorteer op:
Trilstamper Wacker DS 70 Diesel -32%
Favoriet
Vergelijken
  • Yanmar L 48-dieselmotor
  • Slaghoogte: 75 mm
  • Breedte stampvoet: 28 cm

Als je een dieselstamper wilt kopen, dan kun je bij ons kiezen uit een trilstamper van Wacker Neuson of een van het Nederlandse merk Samac. Beide stampers combineren een optimale verdichting met een zeer grote betrouwbaarheid.

 

Dieselstamper is meest milieuvriendelijk

Een dieselmotor is de meest milieuvriendelijke stampermotor en is daarmee de ideale keuze voor verdichtingen in slecht geventileerde sleuven. Dit komt omdat onder meer door de zeer lage uitstoot van koolstofmono-oxide. Bovendien is ook de uitstoot van CO2 en koolwaterstoffen zeer laag.

 

Sleuvenstamper met dieselmotor is praktisch en efficiënt

Een van de andere grote voordelen om voor een dieselmotor te kiezen, is natuurlijk dat diesel een brandstof is die je zeer gemakkelijk overal ter wereld kunt kopen. Bovendien springt een dieselmotor zeer efficiënt om met de brandstof. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is op die manier gegarandeerd.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600