Verdeelkasten 125 A

Verdeelkasten 125 A

Op zoek naar krachtige en robuuste verdeelkasten met een capaciteit van 125 ampère? Zoek niet verder! Onze verdeelkasten van 125A, ook wel bekend als zwerfkasten, stroomverdeelkasten of paddenstoelen 125A, zijn ontworpen voor de zwaarste toepassingen die zeer veel stroom vereisen. Of je nu werkt op een grote bouwplaats, industrieel terrein, of andere locaties waar een betrouwbare stroomvoorziening cruciaal is, onze verdeelkasten bieden de perfecte oplossing.

Producten per pagina
Sorteer op:
Verdeelkast Deltapower 125A + onderstel -25%
Favoriet
Vergelijken
 • Voeding en doorlus 125A / 5-polig
 • Volrubberen kast
 • 2x 63A/5p + 3x 32A/5p + 6 x 230V
Favoriet
Vergelijken
 • Hoofdschakelaar 125A/4-polig
 • Volrubberen kast
 • 2x 63A/5p + 4x 32A/5p + 6 x 230V
Kraankast Midi 125A + onderstel | Bos Elektro -20%
Favoriet
Vergelijken
 • Volrubber kraankast op stalen frame
 • Met één 5-polige inbouwcontactdoos 125A
 • In- en doorvoer dmv klemmenkast geschikt voor 95 mm²
Verdeelkast Multi/DeltaPower los onderstel -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Tbv verdeelkast Multi- en DeltaPower
 • Volledig verzinkt
 • Buitengewoon stabiel

Onze verdeelkasten zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden en voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Met hoogwaardige materialen en een stevige constructie zorgen onze verdeelkasten ervoor dat jouw elektrische installatie veilig en betrouwbaar blijft functioneren, zelfs onder extreme belastingen.

 

Zwerfkast 125A biedt een hoop gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van onze verdeelkasten is een van hun belangrijkste kenmerken. Dankzij hun draagbare ontwerp zijn ze eenvoudig te verplaatsen en te installeren op verschillende locaties. Met duidelijk gemarkeerde aansluitingen en veiligheidsvoorzieningen zijn onze verdeelkasten eenvoudig te bedienen, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond.

 

Stroomverdeelkast 125A, voor de allerzwaarste toepassingen

De capaciteit van onze verdeelkasten van 125 ampère maakt ze ideaal voor het voeden van de zwaarste elektrische apparatuur en machines. Of het nu gaat om grote industriële machines, krachtige verlichtingssystemen, of andere apparatuur met een extreem hoog stroomverbruik, onze verdeelkasten bieden een betrouwbare stroomvoorziening, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

 

Paddenstoel 125 ampère biedt flexibiliteit en een grote verscheidenheid aan toepassingen

Daarnaast zijn onze verdeelkasten ontworpen met het oog op flexibiliteit en aanpasbaarheid. Met verschillende configuratieopties en accessoires kunnen ze worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en projecteisen. Of je nu extra stopcontacten, zekeringen, of meters nodig hebt, onze verdeelkasten kunnen worden aangepast om aan jouw vereisten te voldoen.

 

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare verdeelkasten met een capaciteit van 125 ampère, hoef je niet verder te zoeken. Ontdek vandaag nog ons assortiment en profiteer van een veilige en efficiënte stroomvoorziening op jouw locatie. Met onze verdeelkasten ben je verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak waarop je kunt vertrouwen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600