Betonmolens

Betonmolens

Betonmolens vormen de perfecte methode om grote hoeveelheden beton aan te maken. Dankzij de grote inhouden van 145 tot maar liefst 185 liter, zit je nooit om beton verlegen. In ons assortiment hebben wij de welbekende betonmolens van Atika.

Producten per pagina
Sorteer op:
Betonmolen Lescha Euromix 125 liter -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Max. capaciteit: 125 liter
  • Motor: 230V / 0.5 kW
  • Gewicht: 55.5 kg
Betonmolen Atika Profi 145 liter -25%
Favoriet
Vergelijken
  • Max. capaciteit : 145 liter
  • Motor : 230V / 0.7 kW
  • Gewicht : 60 kg
Betonmolen Atika Expert 185 liter -25%
Favoriet
Vergelijken
  • Max. capaciteit : 185 liter
  • Motor : 230V / 0.9kW
  • Gewicht : 96 kg

Als je een redelijke voorraad beton wilt gaan maken, dan is een betonmolen het ideale hulpmiddel. Een betonmolen is een product dat eigen geen introductie meer nodig heeft. Een betonmolen is namelijk te allen tijde een ijzeren trommel die door een elektromotor constant draaiende wordt gehouden. Een betonmolen wordt door verschillende gebruikers ook wel aangeduid met het woord 'cementmolen'.

 

Professionele betonmolen van topkwaliteit

De betonmolens in ons assortiment zijn uitsluitend van het merk Atika. Dit is een Duitse fabrikant die zich volledig toe heeft gespitst op het ontwerpen en fabriceren van betonmolens voor de professionele eindgebruiker. De vele tientallen jaren ervaring van deze fabrikant kun je direct terug zien in de hoogstaande kwaliteit van hun cementmolens. De betonmolens van Atika kenmerken zich dan ook door hun robuustheid en zeer lange levensduur.

 

Cementmolen groot of klein, hiervoor moet je bij Visser Assen zijn

In ons online aanbod kun je in feite een keuze maken uit twee verschillende modellen betonmolen van Atika: een grote en een kleine. De kleine variant van hun cementmolen is door Atika de Profi gedoopt. Deze betonmolen heeft een inhoud van 145 liter. Deze compacte cementmolen is zeer robuuste en heeft een vermogen van 700 watt. Deze professionele betonmolen heeft een uiterst simpele bediening.

 

De andere betonmolen in ons assortiment is de Expert van Atika. Zoals de naam het natuurlijk al een beetje verklapt, is deze cementmolen voor de ware experts. Met een inhoud van maar liefst 185 liter is deze betonmolen van Atika zeer geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden beton. De Expert heeft een vermogen van maar liefst 900 watt. Uiteraard heeft deze professionele betonmolen onderdelen van de hoogst denkbare kwaliteit onder de kap. Bovendien zijn beide cementmolens van Atika nagenoeg onderhoudsvrij.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600