Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Visser Assen gaat samenwerking aan met Brouwer Flexibele Ruimtes

Geschreven door Robert 09-09-2021 0 Reacties Alles over schaftketen,

De vraag naar ruimere schaftwagens met meer comfort is sterk toegenomen. Om goed te kunnen blijven inspelen op de behoeftes van klanten, gaat Visser Assen een samenwerking aan met Brouwer Flexibele Ruimtes uit Nijkerk.

 

Sinds de oprichting in 1974 is Visser Assen een belangrijke leverancier van bouwmaterieel. Ook schaftketen afkomstig uit Duitsland behoren tot het assortiment. “Daarbij had de klant keuze uit een snelverkeer- en een langzaamverkeeruitvoering van 3,5 meter. Tijdens de anderhalvemetersamenleving is de vraag naar extra schaftruimte echter enorm toegenomen. Daarnaast is er bij klanten een toenemende behoefte aan meer comfort in de schaftwagens”, vertelt Klaas Zwarts, vertegenwoordiger bij Visser Assen. “Het bedrijf Brouwer Flexibele Ruimtes produceert en levert schaftwagens met een lengte tot maar liefst 6 meter en een optimaal gebruikscomfort. Dit heeft ertoe geleid dat we met elkaar in gesprek zijn gekomen, met als uitkomst dat we als partners een samenwerking aangaan.”

 

Visser Assen samenwerking met Brouwer

 

Goede klik

Brouwer is gespecialiseerd in bouwplaatshuisvesting. Al ruim vijftig jaar produceert en levert dit bedrijf flexibele units en innovatieve, duurzame schaftwagens met een optimaal gebruikscomfort en een lange levensduur. “De mogelijkheden die Brouwer biedt in combinatie met de korte lijnen, sluiten goed aan bij onze wensen en die van onze klanten”, licht Alex Gudden, inkoper bij Visser Assen, de keus voor Brouwer Flexibele Ruimtes toe.

 

George van den Dolder, salesmanager bij Brouwer: “Voor ons is Visser Assen een waardevolle aanvulling op onze overige partnerschappen, mede door hun netwerk zijn wij ook in Noord-Nederland goed vertegenwoordigd. Visser heeft in de markt een goede naam als leverancier van producten voor de bouw-, GWW- en infrasector. Daarnaast sluiten de kernwaarden van Brouwer – afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, werken met korte lijnen en no-nonsense - perfect aan bij de beloftes van Visser aan haar klanten: innovatief zijn, snel kunnen leveren, doen wat je zegt, korte lijnen, klantgericht zijn en excellente service bieden door kennis van de markt.”

 

Uitbreiding assortiment

Door de samenwerking met Brouwer kan Visser nu schaftwagens van Nederlands fabricaat aanbieden in alle soorten en maten. Alex Gudden: “Potentiële klanten van Visser Assen kunnen vanaf nu naast het bestaande assortiment ook gemakkelijk en snel een schaftwagen van Brouwer samenstellen en aanvragen via www.visser-assen.nl/schaftkeet. Hiermee wordt het assortiment zowel in de breedte als de diepte aanzienlijk vergroot en bieden we de klant een goed overzicht over de vele mogelijkheden op het gebied van schaftwagens. Naast een standaard schaftwagen kan de klant er nu ook voor kiezen deze naar wens samen te stellen met diverse opties. Na de aanvraag neemt een verkoopadviseur van Visser contact op voor een offerte op maat.”

 

Schaftwagens in alle soorten en maten

De schaftwagens zijn leverbaar vanaf 3,5 meter met één open ruimte tot een lengte van 6 meter. Bovendien zijn de modellen vanaf 4 meter verkrijgbaar met magazijnruimte (model SM) of met schaftruimte- en toiletruimte (model STBK). De 6 meter uitvoering is zelfs verkrijgbaar met een aparte kantoorruimte. De wagen is opgedeeld in een schaftruimte voor 8 personen en een kantoorruimte die apart te betreden en af te sluiten is (model SK-600 met kantoorruimte).

 

Kleurecht

De schaftwagens kunnen zonder meerprijs in meerdere kleuren kleurecht polyester besteld worden. De standaardkleuren zijn: Wit - RAL 9010, Grijs- RAL 7035, Grijs- RAL 7037, Groen - RAL 6002, Blauw - RAL 5010, Rood- RAL 3002, Geel - RAL 1007 en Geel - RAL 1003. Deze kleuren zijn allen voorradig bij Brouwer. Het grote voordeel van kleurecht polyester is dat de panelen door en door gegrond zijn in de kleur. Kleurecht polyester rot niet, roest niet, blijft ook op de lange termijn mooi op kleur en graffiti is relatief gemakkelijk te verwijderen. Hiermee bespaart de klant op kosten voor onderhoud.

 

Duurzaam

Een schaftwagen wordt vaak neergezet op plaatsen waar nog geen nutsvoorzieningen zijn aangelegd. Rutger Medema, productmanager bij Visser Assen: “Om in zulke situaties het gebruik van vervuilende aggregaten te vermijden, kijkt Brouwer samen met ons en de klant naar duurzame alternatieven, zoals bijvoorbeeld de toepassing van zonnepanelen, of het implementeren van de Wattsun; een mobiel accusysteem in de schaftketen.”

 

Keuring en tenaamstelling

De schaftwagens worden standaard uitgeleverd met een kenteken (met uitzondering van schaftwagens van 3,5 meter met een eigen gewicht lager dan 750 kg). Ook zijn ze voorzien van een typegoedkeuring en hebben ze, als ze geremd zijn, een eigen kenteken. Visser Assen en Brouwer Flexibele Ruimtes zorgen voor de keuring en de tenaamstelling. Het enige wat een klant dient aan te leveren, is een geldig uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie van het identiteitsbewijs. Deel 1 van het kenteken wordt vervolgens digitaal verzonden en de RDW verzorgt de kentekencard en deel 2 van het kenteken per post. De klant wordt in dezen dus volledig ontzorgd.

 

Ook interessant
Hoe test je de nauwkeurigheid van je bouwlaser?

Hoe test je de nauwkeurigheid van je bouwlaser?

Ronald 21-01-2022 0
De roterende bouwlasers van Spectra Precision zijn van alle markten thuis. De bouwlasers die dit Amerikaanse topmerk levert, kunnen namelijk worden in...
Lees meer
Stroomvoorziening op de bouw: wat heb je nodig?

Stroomvoorziening op de bouw: wat heb je nodig?

Ronald 21-01-2022 0
Als belangrijke speler in de markt voor bouwmaterieel, is Visser Assen al sinds 1974 hét aanspreekpunt voor alles op het gebied van tijdelijke stroomv...
Lees meer
Maskermodus Spectra HV302(G)

Maskermodus Spectra HV302(G)

Ronald 20-01-2022 0
De roterende bouwlasers van Spectra Precision zijn van alle markten thuis. De bouwlasers die dit Amerikaanse topmerk levert, kunnen namelijk worden in...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600