Lasparasols

Lasparasols

Visser Assen heeft een uitgebreid aanbod lasparasols, die allemaal uiteraard zeer brandvertragend zijn. Onze lasparasols bieden uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden bij het uitvoeren van laswerkzaamheden. Ze zijn speciaal ontworpen voor infrastructurele werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

Producten per pagina
Sorteer op:
Lasparasol Karsten Ø 200 cm D200 -7%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameter: Ø 200 cm
 • Snel en gemakkelijk op te zetten
 • Gewicht: 5.0 kg
Lasparasol Karsten Ø 250 cm D250 -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameter: Ø 250 cm
 • Snel en gemakkelijk op te zetten
 • Gewicht: 6.5 kg
Lasparasol Karsten Ø 300 cm D300 -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameter: Ø 300 cm
 • Snel en gemakkelijk op te zetten
 • Gewicht: 8.5 kg
Haring- en scheerlijnset werktent type parasol -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Voor het vastzetten van je lasparasol
 • Speciaal voor Karsten lasparasols
 • Complete set

Een lasparasol is een vorm van een tijdelijke overkapping die zeer snel is op te zetten. Met behulp van een lasparasol of lasscherm is het mogelijk om ook in slechte weerscondities buiten te kunnen lassen.

 

Lasparaplu het ideale lasscherm voor lassen in weer en wind

Om ook tijdens regen, hagel of sneeuw toch gewoon door te kunnen blijven gaan met lassen, hebben wij van Visser Assen een grote verscheidenheid aan lasparasols in ons assortiment opgenomen, die allemaal uiteraard zeer brandvertragend zijn. Onze lasparasols bieden uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden bij het uitvoeren van laswerkzaamheden. Ze zijn speciaal ontworpen voor infrastructurele werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

 

Lasparasol in verschillende diameters te bestellen

De lasparaplu's die je in ons online aanbod kunt bestellen, verschillen met name op het gebied van diameter. Dit varieert in diameter van twee meter voor de kleinste lasparasol, tot en met maar liefst drie meter in doorsnee voor de grootste modellen lasscherm. Welke diameter lasparasol je ook in huis wilt halen, ze zijn stuk voor stuk licht van gewicht en zeer gemakkelijk op te zetten.

 

Onze regenschermen voor laswerkzaamheden zijn allen gemaakt van eenzijdig, PVC gecoat doek. Het doek laat het licht zonder problemen door, dus je kunt gewoon door blijven werken zonder hierbij gebruik te hoeven maken van bouwlampen. Het doek is uiteraard vlamvertragend, dus uiterst geschikt om te gebruiken tijdens het lassen in de buitenlucht.

 

Doorwerkscherm is compleet bij ons te bestellen

Iedere lasparaplu wordt geheel compleet bij je afgeleverd. Zo is het lasscherm beveiligd tegen beschadigingen tijdens transport en opslag als je hem bewaart in de meegeleverde draagzak. Wil je te allen tijde voorkomen dat de lasparasol een speelbal wordt voor de wind, dan kun je er een originele set haringen en scheerlijnen bij bestellen. Zo kun je het regenscherm in de grond verankeren.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600