Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Actiewagen geremd compleet

  • Artikelnummer: 600143 | Verkeerstechniek
  • Merk: VA
Actiewagen geremd compleet
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Geen eigen kenteken, gewicht < 750 kg
  • Volledig gegalvaniseerde, geremde actiewagen
  • Uitgevoerd in type 3, klasse 3 voor gebruik op snelwegen
Vraag eenvoudig de prijs op via de 'Aanvraag'-button of door te bellen naar 088 13 43 600

 

Volledig gegalvaniseerde, geremde actiewagen
Geen eigen kenteken, gewicht < 750 kg
Uitgevoerd in type 3, klasse 3 voor gebruik op snelwegen
Uitgevoerd met powerbox voor stand-alone gebruik
Uitgevoerd met vier alternerende Multi-LED-lampen

Omschrijving Actiewagen geremd compleet

Omschrijving Actiewagen geremd compleet

Deze door onszelf ontwikkelde actiewagen is een zeer lichte pijlwagen en heeft als gevolg hiervan geen eigen kenteken nodig. Dit houdt in dat je deze bebakeningswagen achter iedere auto mag vervoeren, rijbewijs BE is dan ook niet vereist om deze actiekar te mogen trekken.

 

Pijlwagen voor gebruik op autosnelwegen

Onze actiewagen is voorzien van een actieframe of actieraam in type 3. Hiermee is deze pijlwagen geschikt voor gebruik op autosnelwegen, provinciale wegen en overige wegen. Het actieframe is een rood-wit gestreept, rechthoekig raamwerk dat met aluminium platen is bevestigd op het gegalvaniseerde frame van de actiewagen. De in klasse 3 uitgevoerde rood/witte strepen zijn ongeveer 30 centimeter breed, deze zijn geplaatst onder een hoek 45 graden en gespiegeld in de verticale as van het raamwerk.

 

Bebakeningswagen met Multi-LED-lampen

Het frame van deze actiekar is voorzien van vier alternerende Multi-LED-lampen met een uitstekende zichtbaarheid, zowel overdag als in de nachtelijke uren. Deze knipperlampen worden gevoed door de eveneens meegeleverde powerbox, waardoor de actiewagen stand-alone kan worden ingezet. De powerbox beschikt bovendien over een druppellader, zodat deze in de avond kan worden opgeladen. Uiteraard is het eveneens mogelijk de stroomvoorziening aan te sluiten op de steker van het trekkende voertuig. Een actiewagen fungeert als de markering van het nulpunt bij werkzaamheden op of nabij de rijbaan, waarbij één of meer rijstroken geheel of gedeeltelijk worden geblokkeerd.

 

Actiekar met vernuftig veersysteem

Aan het actieframe van deze pijlkar zitten twee dubbele gasveren bevestigd, zodat het frame strak kan worden opgezet en neergehaald. Wanneer het actieframe is ingeklapt, kan het op meerdere punten worden vergrendeld. De actiewagen is voorzien van een neuswiel en twee klapbare uitdraaibare steunpoten, waardoor deze stabiel kan worden geplaatst wanneer deze niet aan het trekkende voertuig zit gekoppeld.

 

Actiewagen met twee verkeersborden

In het frame van deze pijlwagen zitten twee verkeersborden met een diameter van Ø 100 cm gemonteerd, uitgevoerd in klasse 3.  Het verkeersbord D02 geeft de verplichte rijrichting aan, terwijl het  verkeersbord F05 aangeeft dat er voorrang moet worden verleend aan tegemoetkomend verkeer. Wanneer de actiewagen meerijdt in een rijdende afzetting, kan het bord met de tekst 'rijdende afzetting' worden opengeklapt worden. Wanneer dit bord niet nodig is, is het weg te klappen en te vergrendelen middels de op het frame gemonteerde tourniquetjes.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Actiewagen geremd compleet

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600